Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Κάρολο Παπούλια

thumb

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα βγάλουμε πέρα. Είμαι αισιόδοξος γιατί γνωρίζω τις ικανότητες και τις αντιστάσεις του ελληνικού λαού», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Την αισιοδοξία του ότι «θα τα βγάλουμε πέρα» εξέφρασε σε δηλώσεις του μετά τα Κάλαντα που έψαλαν στο Προεδρικό Μέγαρο η Ορχήστρα των Ενόπλων Δυνάμεων, η Προεδρική Φρουρά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Σύλλογος «Το Χοροστάσι», το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η Ένωση Αφρικανών Γυναικών, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ναούσης και μέλη των Special Olympics.

«Είναι πράγματι οι μέρες που έρχονται, τα Χριστούγεννα και οι γιορτές, ημέρες χαράς και ελπίδας. Ας κρατήσουμε το δεύτερο: την ελπίδα μας. Γιατί έτσι θα περάσουμε τα δύσκολα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Παππάς: «Οι υποψήφιοι πρόεδροι να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Τι λένε για την πολιτική στρατηγική και το καταστατικό;»

«Ο διάλογος πρέπει να πολιτικοποιηθεί», αναφέρει σε συνέντευξη του στα “Παραπολιτικά”, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,...