Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Λα.Ο.Σ.: Προεκλογική χρονιά το 2011

 
Προεκλογική χρονιά θεωρεί ο Λα.Ο.Σ. το 2011, και υπό αυτό το πρίσμα ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης θα προχωρήσει στην στελέχωση ομάδων εργασίας με βουλευτές και στελέχη του κόμματος με στόχο την εξυπηρέτηση των προτεραιοτήτων που έθεσε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτη.
Οι προτεραιότητες αυτές, σύμφωνα με τον κ. Αϊβαλιώτη, είναι η εθνική ακεραιότητα, η κοινωνική αλληλεγγύη και ο αγώνας κατά της φτώχιας, και η προστασία του πολίτη. Ο Λα.Ο.Σ. επιτίθεται και κατά της «τρόικας» με αφορμή τα επιπλέον μέτρα που φέρονται να ζητούν.
Δριμεία ήταν και η κριτική που άσκησε στον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος του Λα.Ο.Σ. με αφορμή την στελέχωση του γραφείου του, τονίζοντας ότι «οι υπουργοί θα έχουν το όνομα και οι σύμβουλοι του “Λευκού Οίκου” των Αθηνών τη χάρη».
Σύμφωνα με τον Λα.Ο.Σ., ο πρωθυπουργός «εκτός της ρευστής κοινοβουλευτικής ομάδας του, προφανώς δεν εμπιστεύεται ούτε τους υπουργούς του, και γι΄ αυτό δημιουργεί ένα ευρύτατο επιτελικό γραφείο».
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...