Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ την αισχρή συμμαχία Μητσοτακη, Σαμαρά και νταβατζήδων για την αποκαραμανλοποίηση της ΝΔ

Ύστατος σχεδιασμός των νταβατζήδων ειναι η δημιουργία ενός «κόμματος εξουσίας» το οποίο θα στεγάσει ότι πιο φαύλο και βρώμικο έχει εμφανιστεί στην πολιτική σκηνή τις τελευταίες δεκαετίες.

Αυτός ο σχεδιασμός δεν είναι πρόσφατος. Έχει δομηθεί προσεκτικά και έχει μπει στην τελική φάση από την ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ, όταν το συγκρότημα του Φαλήρου υπαγόρευσε στον Μητσοτάκη να μην ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο, με αντάλλαγμα να πάρει το κόμμα και να το μεταλλάξει, ωστε να μπορέσει να υποδεχθεί όλα τα καθιζήματα της πολιτικής σκηνής: Από τον Βενιζέλο εώς τον Θεοδωράκη.
Με αυτόν τον τρόπο θα κατάφερναν να έχουν μια ισχυρή πολιτική παρουσία που θα τους εξασφάλιζε την ατιμωρησία τους και την διατήρηση της ισχύος εις βάρος της κοινωνίας. Υπήρχε μόνον ένα «μικρό» πρόβλημα που ακούει στο όνομα «Καραμανλής».

Η συμμορία των διεφθαρμένων πολιτικων και μιντιαρχών, στερείται κάθε έννοια ηθικής. Τους ενώνουν μόνον τα συμφέροντα ακόμα και αν είναι εφήμερα. Φαντάζει αδιανόητο ένας Μητσοτάκης να συνεργάζεται άψογα με έναν Σαμαρά ή έναν Αλαφούζο, όταν τρία χρονια πριν μιλούσε για «αργύρια Συμπιλίδη». Όπως θα ήταν ανεξήγητη η στήριξη στον Παπασταύρου, εάν δεν είχε αποκαλυφθεί ο «οικογενειακός» συνεταιρισμός. Υπάρχουν όμως και χυδαιότερα δείγματα:
Η πρόσκληση λόγου χάριν του Σταύρου Ψυχάρη στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή! Με ποιά λογική προσκαλείται ο υπόδικος υβριστής του Κωνσταντίνου και του Κώστα Καραμανλή στο μνημοσυνο του ιδρυτή της ΝΔ; Μα φυσικά ως δείγμα υποταγής της ΝΝΔ του Μητσοτάκη στο φαύλο κατεστημένο, σήμα ότι ειναι έτοιμοι να πουλήσουν ακόμα και την μνήμη του ιδρυτή της παράταξης για να υπηρετήσουν τους φαύλους σχεδιασμούς.
Εδώ ακριβώς ειναι και το σημείο κλειδί. Το όνομα «Καραμανλής» είναι το τελευταίο οχυρό απέναντι στην λαίλαπα που θέλει την παράταξη ως όχημα εθνικής αποδόμησης. Που θέλει την καταληψη της από Σπυράκηδες, Κύρτσους, Γεωργιάδηδες.

Αυτόν τον σχεδιασμό εξυπηρετούν και οι λυσσαλέες και βρώμικες επιθέσεις των νταβατζήδων κατά του Προκόπη Παυλόπουλου. Που γίνονται με το πρόσχημα οτι «βοηθά την κυβερνηση» ενώ έχει θέσει την κορυφαία ακαδημαϊκή του υπόσταση στην υπηρεσία της Ελλάδας! Όπως φυσικά θα έκανε υπό οποιαδήποτε ηγεσία, όπως έκανε και ως υπερυπουργός του Καραμανλή, οδηγώντας στην μεγαλύτερη εθνική επιτυχία των τελευταίων δεκαετιών: Το σύμφωνο για την μετανάστευση, όπου για πρωτη φορά τα εθνικά, κυριαρχικά σύνορα της Ελλάδας αναγνωρίστηκαν ως σύνορα της ΕΕ! Τότε ο Προκόπης Παυλόπουλος έπεισε και όπλισε τον επίτροπο Ζακ Μπαρό με το νομικό οπλοστάσιο για να επιτευχθεί αυτός ο μεγάλος εθνικός στόχος. Για να μην θυμίσουμε τι έλεγαν τότε οι Σπυράκηδες, οι Γεωργιάδηδες και οι Βενιζέλοι, που πολεμούσαν τότε λυσσαλέα για να γκρεμίσουν τον Καραμανλή.
Η βαθύτερη αιτία της πολεμικής λοιπόν κατά του ΠτΔ, είναι ακριβώς το όνομα «Καραμανλής».
Ο Προκόπης Παυλόπουλος υπήρξε βλέπετε το δεξί χέρι τόσο του εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, όσο και του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Ως το κορυφαίο στέλεχος που αντικατόπτριζε στην πολιτική του δράση την ηθική του Καραμανλισμού που σήμερα κάποιοι επιθυμούν διακαώς να ακρωτηριάσουν για να μετατρέψουν την παράταξη σε συνοθύλευμα αθλίων της πολιτικής ανηθικότητας.
Σε εκτροφείο πολιτικών καθιζημάτων όπου ένας Μητσοτάκης θα χορεύει ευχαρίστως ταγκό με έναν Σαμαρά ή έναν Λεβέντη, προκειμένου να υπηρετήσουν τα αφεντικά της διαπλοκής. Όσο για τους «καρκίνους» και τα «αργύρια»; Σφουγγάρι, όπως οι ύμνοι Θεοδωράκη σε Λάμπρου και Τσοχατζόπουλους, όπως οι ύβρεις Γεωργιάδη για τους Καραμανλήδες.
Όσο υπάρχει λοιπόν ο Προκόπης Παυλόπουλος, οι ρεσαλταδόροι δεν θα μπορέσουν ποτέ να χώσουν την παράταξη στην λάσπη της λήθης. Δεν θα μπορέσουν ποτέ να σερβίρουν Ψυχάρηδες με Καραμανλικά κόλυβα για γαρνιτούρα.
Και οι βουλευτές της ΝΔ, οι πραγματικοί όχι οι σώγαμπροι, θα πρέπει να αντιδράσουν τωρα σε αυτό το ανοσιούργημα. Τουλάχιστον αυτοί που διαχειρίζονται μόνοι τους το πολιτικό τους κεφάλαιο και δεν το έχουν μετατρέψει σε μαύρες καταθεσεις στην Ελβετία με μπροστινούς καθε λογής Λυγινούς, Μεταξάδες και φυσικά τον γίγαντα «Βερμούδα». Πριν η «ευωδία» από το καπάκι που θα ανοίξει, λερώσει και αυτούς ανεπανόρθωτα.

https://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Ευοίωνες οι προοπτικές για φυσικό αέριο και ρεύμα

Σε ομιλία που έκανε την Τρίτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα συμπεράσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα...