Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Σόιμπλε: Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για την Ελλάδα αλλά...

«Bρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για την Ελλάδα» τόνισε την Παρασκευή ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της Ομάδας (G7), των επτά περισσότερο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών, που πραγματοποιείται στο Σεντάι της βορειοανατολικής Ιαπωνίας.
Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών εξέφρασε μεν την αισιοδοξία του ότι στο Eurogroup της προσεχούς Τρίτης θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και θεσμών, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί.»

«Μου φαίνεται πως μια συμφωνία, με βούληση, και με δουλειά που απομένει να γίνει, είναι εφικτή και θα μπορούσε να επιτευχθεί στο Eurogroup της 24ης Μαΐου»  επέμεινε πάντως ο 
ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Πιέρ Μοσκοβισί.
«Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε συμφωνία» για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος παραβρίσκεται επίσης στη σύνοδο της G7. 
http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκληρές αλήθειες: Για αυτό αξίζουν οι εξοπλισμοί και οι συμμαχίες

Οι «προπονητές της εξέδρας» ήταν το Σάββατο με το Ιράν. Οπαδικά. Το διαπιστώσαμε στον κύκλο μας, το είδαμε στα social media. Την ώρα που εκτ...