Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Λεβέντης: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται και στο τέλος πάντα ενδίδει

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο, άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Υποστήριξε ότι τα σημερινά προβλήματα και τα απεχθή μέτρα οφείλονται στην καθυστέρηση της κυβέρνησης να κλείσει τη συμφωνία με τους δανειστές. Η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται και στο τέλος πάντα ενδίδει» ανέφερε στον ΑΝΤ1 χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Ανέφερε πως το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων είναι το «αντίπαλο δέος» του «κόφτη» υποστηρίζοντας πως «κάθε φορά που δεν θα πιάνουμε τους στόχους θα μπαίνει το δίλημμα «κόφτης» ή ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και θα καταλήγουμε πάντα στη δεύτερη λύση για να μη μειωθούν μισθοί και συντάξεις».
Είπε ότι το μεγαλύτερο μέρος του παλιού ΠΑΣΟΚ, έχει μετατραπεί πλέον σε νέο ΣΥΡΙΖΑ κι
αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν παλιοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να έφυγαν από το κόμμα τους για να μη ψηφίσουν μνημόνια και να πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να τα ψηφίσουν.Ζήτησε εκ νέου το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ.
Προειδοποίησε τους βουλευτές που θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα -ιδίως το νέο ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις- ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη «κάνοντας λόγο για προδοσία και ξεπούλημα».
http://www.imerisia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΑΔΕ: Περίπου 1 εκατομμύριο υπόχρεοι ακόμα δεν έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση

Περίπου 958.000 φορολογικές δηλώσεις απομένουν για να υποβληθούν με την προθεσμία να λήγει στις 28 Αυγούστου μετά και την τελευταία παράταση...