Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Μητσοτάκης για δημόσιο: Θα απολύσω παράνομους, θα ανακατανείμω προσωπικό (βίντεο)

Τη θέση του για απόλυση όσων μπήκαν παράνομα στο δημόσιο επανέλαβε μιλώντας στο Star o πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. “Άνοιξα το καπάκι της κατσαρόλας του πελατειακού κράτους και θα το ξανακάνω. Θα κάνω απολύσεις για εκείνους οι οποίοι μπήκαν παράνομα στο Δημόσιο. Δεν αξίζουν να είναι στο Δημόσιο και πρέπει να φύγουν”, τόνισε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος δεν δίστασε να έρθει σε κόντρα και με το ίδιο του το κόμμα.
Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι το ελληνικό δημόσιο δεν χρειάζεται απολύσεις
αλλά αναδιάρθρωση. “Οριζόντιες απολύσεις δεν θα γίνουν. Δεν χρειάζονται. Αυτό που χρειάζεται είναι καλύτερη κατανομή του προσωπικού», είπε χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι το πρόγραμμα της ΝΔ αφήνει ανοιχτό παράθυρο για απολύσεις,ενώ ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης απέκτησε το παρωνύμιο «υπουργός των απολύσεων», καθώς είχε προχωρήσει σε χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο, ανάμεσα τους και τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες, ενώ παράλληλα είχε θεσμοθετήσει σύστημα αξιολόγησης που έβαζε υποχρεωτικά στο 15% των δημοσίων υπαλλήλων κάτω από τη βάση!
http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...