Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ποιοι θέλουν και ποιοι δεν θέλουν τη μεγάλη συνάντηση του ελληνικού ποδοσφαίρου

H FIFA πιέζει καταστάσεις για να γίνει αυτή η περίφημη συνάντηση των 4 μεγάλων ανδρών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής.
Αν γίνει αυτό το ραντεβού, επικεφαλής θα είναι ο Κώστας Κουτσοκούμνης, με τον οποίο οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης καλούνται να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς τους και να συζητήσουν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από τους πρώτους που δήλωσαν ανοιχτά τη διάθεσή του να παραστεί σε αυτό το ραντεβού ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θεωρεί πως
το λεγόμενο «Big 4» έχει την ευθύνη να βγάλει από το τέλμα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αντίθετα, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Όσον αφορά στον κ. Μαρινάκη, έχει δηλώσει κατά καιρούς πως είναι ανοιχτός σε οτιδήποτε θα βοηθήσει το άθλημα και παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις αναφορικά με το συγκεκριμένο ραντεβού. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι ούτε θετικός αλλά ούτε αρνητικός. Δεν έχει πάρει ακόμα θέση και παρακολουθεί τη στάση των υπόλοιπων τριών για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για αυτό το ιστορικό ραντεβού.
http://www.matrix24.gr/2016/11/pii-theloun-ke-pii-den-theloun-ti-megali-sinantisi-tou-ellinikou-podosferou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...