Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιοι θέλουν και ποιοι δεν θέλουν τη μεγάλη συνάντηση του ελληνικού ποδοσφαίρου

H FIFA πιέζει καταστάσεις για να γίνει αυτή η περίφημη συνάντηση των 4 μεγάλων ανδρών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής.
Αν γίνει αυτό το ραντεβού, επικεφαλής θα είναι ο Κώστας Κουτσοκούμνης, με τον οποίο οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης καλούνται να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς τους και να συζητήσουν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από τους πρώτους που δήλωσαν ανοιχτά τη διάθεσή του να παραστεί σε αυτό το ραντεβού ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θεωρεί πως
το λεγόμενο «Big 4» έχει την ευθύνη να βγάλει από το τέλμα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αντίθετα, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Όσον αφορά στον κ. Μαρινάκη, έχει δηλώσει κατά καιρούς πως είναι ανοιχτός σε οτιδήποτε θα βοηθήσει το άθλημα και παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις αναφορικά με το συγκεκριμένο ραντεβού. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι ούτε θετικός αλλά ούτε αρνητικός. Δεν έχει πάρει ακόμα θέση και παρακολουθεί τη στάση των υπόλοιπων τριών για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για αυτό το ιστορικό ραντεβού.
http://www.matrix24.gr/2016/11/pii-theloun-ke-pii-den-theloun-ti-megali-sinantisi-tou-ellinikou-podosferou/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!