Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ξέσπασμα του Βασίλη Λεβέντη: Κάθε φτωχός μαχαίρι στην καρδιά μου

Ξέσπασε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων. Μέσα σε υψηλούς τόνους και σε χειροκροτήματα επιτέθηκε στον Γιώργο - Δημήτρη Καρρά για την ανεξαρτητοποίησή του και τόνισε: «Κάθε φτωχός για μένα είναι μαχαίρι. στην καρδιά μου».
Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του κάλεσε τον πρώην βουλευτή του κόμματός του Γιώργο Καρρά να παραδώσει την έδρα, γιατί όπως είπε ο ίδιος τον έβαλε στα ψηφοδέλτια κάτω από τον ίδιο για να εκλεγεί, ενώ είπε: «Εγώ δεν είχα κάποιον Λεβέντη να με βάλει εύκολα στη Βουλή».  Μάλιστα επιτέθηκε στον πρώην βουλευτή του λέγοντας ότι ήταν προσωπικός του φίλους αλλά πλέον «δεν το θέλουμε στην
Ένωση Κεντρώων». Ταυτόχρονα έκανε λόγο για ατόπημα του κ. Καρρά όταν στη Βουλή ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος ανέφερε ότι πήγε τις προάλλες στο Κερατσίνι σε συγκέντρωση Κρητών και με αφορμή την επίσκεψη αυτή άρχισε να αναφέρεται στο ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου, ενώ δάκρυσε όταν είπε ότι όλοι οι Έλληνες θα ήταν ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους… για την Ελλάδα.
http://www.banksnews.gr/index.php/2015-06-10-21-43-07/item/71898-2016-11-28-12-27-04?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!