Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το πάθος για το Ευρώ σε κάνει… Γιάννη Μηλιό (!) και η δικαίωση για όσα του καταλογίζονται…

Του φιλαλήθη
Πρόεδρος στο Φεστιβάλ Αθηνών, μετά από απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου  ορίσθηκε ο Γιάννης Μηλιός!    
Με αφορμή το διορισμό αυτό (έναν στους χιλιάδες της κυβέρνησης Τσιπροκαμμένων) να υπενθυμίσω πως πρόσφατα, κατά την τελευταία συνέντευξη-εμφάνιση του Γιάννη Μηλιού όπου αντιπολιτευόταν την κυβέρνηση Τσίπρα (αλλά δήλωνε επίσης ΥΠΕΡ του Ευρώ και της ΕΕ) είχα γράψει το αρθράκι «Το απύθμενο θράσος του Γιάννη Μηλιού και μια απάντηση» στον ισχυρισμό του ότι «ηττηθήκαμε» ενώ στην πραγματικότητα απλώς «προδοθήκαμε» από το αφεντικό
του, Τσίπρα και τη συμμορία του στην οποία ο Γιάννης Μηλιός κατείχε νευραλγικό πόστο έως την απομάκρυνσή του για διάφορους λόγους ανάμεσά τους και το προκλητικό για τις εποχές μας λάιφσταιλ δημόσιο ξεσάλωμα της κόρης του, διορισμένης σε νομική εταιρεία που συμβουλεύει το δημόσιο στο μνημονιακό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Τότε είχα απευθύνει στο Γ. Μηλιό τα εξής 5 ερωτήματα που φυσικά ουδέποτε απάντησε:
1) ΓΙΑΤΙ ο Γ. Μηλιός δεν λέει ακόμη και τώρα ΠΟΙΟΙ και σε ΠΟΙΑ χώρα έγραψαν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τους το έκαναν φυτευτό στο Σύριζα;

2) ΓΙΑΤΙ αφού το 3ο Μνημόνιο (Τσίπρα) ήταν πια γεγονός στις 20 Φλεβάρη 2015 ο Γ. Μηλιός που το’ξερε ΔΕΝ βγήκε να καταγγείλει δημόσια την προδοσία Τσίπρα;

3) ΓΙΑΤΙ ο Γ. Μηλιός ενώ «διαφωνεί» με το μνημόνιο Τσίπρα, συνεχίζει να επιμένει στην πάση θυσία παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη; 

4) ΓΙΑΤΙ ο Γ. Μηλιος «αποκαλύπτει» τώρα το 2016 ότι ο Σύριζα από το 2010 πίστευε ότι «το 70% του μνημονίου είναι καλό»;

5) ΓΙΑΤΙ ο Γ. Μηλιός ακόμη και τώρα δεν ζητάει ΣΥΓΝΩΜΗ για το ρόλο του στη μεθοδευμένη από το 2010 προδοσία Τσίπρα αλλά και για τη σιωπή του μέχρι σήμερα;
Τώρα μετά το διορισμό Μηλιού, μπορούμε να πούμε με κάθε δικαίωμα ότι π.χ. ο Γ. Μηλιός δεν είπε ποτέ ΠΟΙΟΙ συνέταξαν το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» και τους το έστειλαν στο Σύριζα επειδή ΠΑΖΑΡΕΥΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ με το παλιό του αφεντικό, τον Τσίπρα.
Η ίδια η συνέντευξη που είχε δώσει τότε, αποδεικνύεται ένα παζάρι με την κυβέρνηση Τσίπρα του τύπου «κοίτα, τί έχω να σου βγάλω στη φόρα έτσι και δεν μου δώσεις κάτι».
Ο Γιάννης Μηλιός με το διορισμό-κομπρεμί με την άθλια κυβέρνηση Τσίπρα ΔΙΚΑΙΩΣΕπλήρως το άρθρο «Το απύθμενο θράσος του χρεωκοπημένου Γιάννη Μηλιού και μια απάντηση».
Και δεν έχει σημασία αν η θέση όπου διορίστηκε είναι έμμισθη ή δήθεν άμισθη (αλλά με οφέλη κάτω από το τραπέζι όπως συνήθως έχουν άμισθες υψηλές θέσεις στο δημόσιο).
Σημασία έχει ότι ο Γ. Μηλιός απέδειξε με το προσωπικό του παράδειγμα πως όποιος τάσσεται ΥΠΕΡ του Ευρώ και της ΕΕ, αργά ή γρήγορα αλλά αναπόφευκτα περνάει στο στρατόπεδο των βαστάζων της ντόπιας ολιγαρχίας και του ευρώ-γερμανικού ιμπεριαλισμού κι ας παριστάνει τον αντιπολιτευόμενο.
Επίσης  έχει σημασία πως ούτε η αριστεροσύνη ούτε και η ηθική υπόσταση του Μηλιού δεν αντέχουν όταν τον διορίζει η κυβέρνηση που δήθεν καταγγέλλει!
«Το είναι καθορίζει τη συνείδηση» έλεγε ο Βλαδίμηρος δηλαδή στην περίπτωσή μας «το πάθος για το ευρώ σε κάνει Γιάννη Μηλιό» και… συνοδοιπόρο του Τσίπρα και της Μέρκελ.
https://eleutheriellada.wordpress.com/2016/11/29/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B7/#more-84766

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!