Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τέλη κυκλοφορίας: Καμία αλλαγή το 2017. Αναλυτικοί πίνακες!

Έπειτα από τον αναβρασμό που έφερε η έντονη φημολογία για αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας, τώρα το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως δεν θα προβεί σε καμία αλλαγή τους, γιατί όπως δήλωσαν στελέχη του, δεν ήθελαν να προχωρήσουν σε «βεβιασμένες τροποποιήσεις».

Καμία αλλαγή δεν θα έχουμε στα τέλη κυκλοφορίας για το 2017, μιας και κύκλοι του υπουργείου αναφέρουν πως αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα, αλλά και η τρομερά μεγάλη ανάγκη της αγοράς για σταθερότητα κι ως εκ τούτου δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο τι θα πληρώσουν οι οδηγοί.  Όμως σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους οι αρμόδιες υπηρεσίες
αναλύουν τα δεδομένα για τη δημιουργία μιας εφαρμογής, που θα επιτρέπει τον υπολογισμό των τελών εξειδικευμένα για κάθε όχημα, με την καθιέρωση αντικειμενικών κριτηρίων και αντίστοιχων συντελεστών (π.χ. με αυτόματη μείωση του ύψους των τελών ανά έτος με τη χρήση σχετικού συντελεστή παλαιότητας).
Οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες (σύμφωνα με τους ιθύνοντες του υπουργείου) ώστε αρχικά να βρεθεί ένα δίκαιος τρόπος υπολογισμού των τελών, χωρίς τις αδικίες του τρέχοντος συστήματος.
Τέλος σε ότι αφορά τα επιβατηγά αυτοκίνητα, τις δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες που έχουν ταξινομηθεί ως 31/10/2010, ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας γίνεται αποκλειστικά βάσει του κυβισμού τους. Για όσα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες ταξινομήθηκαν από την 1η Νοεμβρίου 2010 και ύστερα, τα τέλη υπολογίζονται βάσει της εκπομπής ρύπων.
Δείτε τους παρακάτω πίνακες για να έχετε γνώση τι θα πληρώσετε:

Tέλη κυκλοφορίας

Tέλη κυκλοφορίας
Tέλη κυκλοφορίας
http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=30664%3Atelh-kykloforias-kamia-allagh-to-2017-analytikoi-pinakes&Itemid=187

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!