Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015

Τι λένε τα γραφεία στοιχημάτων για τις εκλογές στη ΝΔ: Ποιο δίδυμο «κλειδώνει» για τον β’γύρο


Μπορεί οι εταιρίες δημοσκοπήσεων να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, αλλά στον κόσμο του στοιχήματος όπου βέβαια παίζονται και χρήματα, άρα και (ίσως)… σκοπιμότητες- φαίνεται πως το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών στη ΝΔ έχει κλειδώσει.
Σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες βλέπει κανείς πως το δίδυμο Μεϊμαράκη – Τζιτζικώστα έχει κλειδώσει για το δεύτερο γύρο καθώς Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν μείνει στοιχηματικά πολύ πίσω, αποτυπώνοντας ουσιαστικά τα χαμηλά εκλογικά τους ποσοστά.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες πρώτος μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 1.60, έπεται πίσω με 2.50 ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ακολουθούν πολύ μακριά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 13.00 και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 20.00.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν καταγραφεί σε ιστοσελίδες, υπάρχει ροή παίχτών που παίζουν τον κ. Τζιτζικώστα, με τον μεν κ. Μεϊμαράκη να έχει «πέσει» περίπου στο 1,70 απόδοση και τον κ. Τζιτζικώστα να ανεβαίνει στο 2,20.
Όσο για τους άλλους υποψηφίους; Ροή πονταρισμάτων υπάρχει και για τον κ. Μητσοτάκη, επιβεβαιώνοντας και την εντύπωση που υπάρχει σε μεγάλες δημοσκοπικές εταιρείες ότι είναι ωφελημένος από το φιάσκο των γαλάζιων εκλογών, ενώ ο κ. Γεωργιάδης έπεται σε μικρή απόσταση.
Φυσικά, αυτά τα πονταρίσματα θυμίζουν περισσότερο την παράσταση νίκης και δεν είναι αντιπροσωπευτικά για το ποιος θα πάρει ποια θέση, κάτι που τις τελευταίες μέρες, με την άνοδο Μητσοτάκη, παίζεται.
Το μεγάλο ερωτηματικό πλέον είναι πως θα διαμορφωθούν οι αποδόσεις από εδώ και πέρα, καθώς το πού θα κατευθυνθούν οι ψηφοφόροι των Γεωργιάδη – Μητσοτάκη θα καθορίσει τις τελικές αποδόσεις ενόψει του δεύτερου γύρου.
Ας σημειωθεί για τους… ενδιαφερόμενους, ότι οι στοιχηματικές εταιρείες αναδεικνύουν νικητές στο ποντάρισμα, ανάλογα με τον τελικό νικητή μετά και το δεύτερο γύρο.
http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίδομα θέρμανσης: αύξηση ποσών και ταχύτερη διαδικασία

Αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης για το επίδομα θέρμανσης αναφορικά με τη νέα χειμερινή περίοδο και επαναφορά του μειωμένου ειδικού φόρου κ...