Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ: Πρωτεύον Ζήτημα Η Προστασία Των Λιανεμπόρων – Καπνοπωλών Για Την Αύξηση Εσόδων Του Κράτους Μας


Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 συζητήθηκε στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Αλεξιάδη Τρύφων, του Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γεωργιάδη Άδωνη.
Η συζήτηση των 2 Πολιτικών Ανδρών ήταν αποκαλυπτική και ειλικρινής για το φλέγον θέμα του Λαθρεμπορίου Καπνικών, αλλά και για την αδικία που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια σε βάρος των Περιπτερούχων – Καπνοπωλών.
Μετά από 5 χρόνια, αποκαλύφθηκαν τα πραγματικά νούμερα που έχουν χαθεί ως Έσοδα του Κράτους , αλλά και καταγράφηκαν στα Πρακτικά της Βουλής, οι θέσεις της Κυβέρνησης, το πώς θα λύσει το συγκεκριμένο ζήτημα τον Ιανουάριο του 2016.

To Δ.Σ. του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής,
Εκ μέρους όλων των συναδέλφων του Κλάδου , θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του ως προς το πρόσωπο του κ. Γεωργιάδη Άδωνη.
Η εύστοχη τοποθέτηση του Βουλευτή της Ν.Δ. και Υποψήφιου Προέδρου είχε ως αποτέλεσμα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Αλεξιάδης Τρύφων να αποδεχθεί όλες τις προτάσεις και να υποσχεθεί ότι όλα τα θέματα θα λυθούν τον Γενάρη του 2016 με κατάθεση νέου Νομοσχεδίου στη Βουλή προς ψήφιση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ssa2
ΔΕΙΤΕ τα Πρακτικά της Βουλής
 
http://www.synpeka.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

19η Μαΐου: Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η 19η Μαΐου αποτελεί μια άκρως σημαντική επέτειο για ολόκληρο τον ελληνισμό, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου , όπως αυτή...