Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Β. Μεϊμαράκης: Καμία περίπτωση συνεργασίας με τον Τσίπρα


Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε απάντηση στις πληροφορίες περί συνομιλιών Τσίπρα-Καραμανλή και στα σενάρια συγκυβέρνησης του κόμματός του με τη ΝΔ.
«Αν η χώρα πήγαινε στα βράχια και ο κ. Τσίπρας ήθελε να παίρνει τη γνώμη του κ. Καραμανλή, καλώς έκανε. Και αν ο κ. Καραμανλής τον επηρέασε, ακόμα καλύτερα για τη χώρα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας και συνεννόησης με τον κ. Τσίπρα. Δεν τη θέλει και ο κ. Τσίπρας. Αν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται αδύναμος και θέλει συγκυβέρνηση, να βγει και να το πει. Όταν φύγει, θα δούμε τι θα κάνουμε μετά» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα FM.

Στο ερώτημα για το τι θα πράξει στο β' γύρο, εάν δεν είναι ανάμεσα στους δύο επικρατέστερους, ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως «θα πάρω θέση και θέλω να τονίσω ότι με βάση το καταστατικό οπωσδήποτε πρέπει να γίνει ο δεύτερος γύρος, εάν κάποιος δεν υπερβεί το 50%. Και μεγάλη να είναι η διαφορά, και πρώτος να είμαι, θα επιδιώξω τον δεύτερο γύρο και αν ο δεύτερος έχει αποχωρήσει. Και να μη θέλουν, πρέπει να γίνει, γιατί το λέει το καταστατικό».
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...