Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Π. Καμμένος: Κομμένο και τελειωμένο, οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας



Δεν πρόκειται να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, ο οποίος υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Ο Καμμένος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι 12 βουλευτές, το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα, το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, λέμε: Δεν ψηφίζουμε και στις τρεις ψηφοφορίες Πρόεδρο Δημοκρατίας, κομμένο και τελειωμένο».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως «ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με κανέναν, διότι έχει υπογράψει ότι θα εκτελεί τις εντολές, έχοντας παραδώσει την πατρίδα μας. Δεν υπάρχει λοιπόν μέλλον με τον κ. Σαμαρά, διότι πάει να υπογράψει δύο νέα μνημόνια, θα έρθει το περιουσιολόγιο και δεν θα μείνει σπίτι σε Έλληνα».
Όπως είπε, ο τόπος χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές και τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν την εγγύηση του αύριο.
«Έχω τις ‘κόκκινες γραμμές’ μου, τις οποίες δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν, στα εθνικά θέματα, σε εκείνα της θρησκείας, στα θέματα που έχουν να κάνουν με τη μείωση της φορολογίας, την προστασία της ιδιοκτησίας», κατέληξε.
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Ανδρουλάκης ή Χάρης Δούκας; – Τι θα κρίνει τη μάχη της Κυριακής

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας το βράδυ της Κυριακής θα μάθουν ποιος από τους δύο θα είναι ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ για τα επόμενα – τουλ...