Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

16 ώρες διάσωση-βατερλώ! Δένδιας-Βαρβιτσιώτης έχασαν πολύτιμο χρόνο κάνοντας τις γλάστρες των ΜΜΕ-1 Ελληνας νεκρός


Σύμφωνα με την Corriere Della Sera υπάρχει ήδη ο πρώτος νεκρός. Πριν λίγο μεταδόθηκε ότι ο νεκρός είναι Ελληνας.
O νεκρός άνδρας ονομαζόταν DOULIS GEORGE (Έλληνας υπήκοος).
O Θεός δεν είχε χρόνο με τα τόσα ανοιχτά μέτωπα στο πλανήτη κι έτσι οι 411 επιβάτες και τα 55 μέλη του πληρώματος του πλοίου Norman Atlantic που έχει παραδοθεί στις φλόγες ανοιχτά της Κέρκυρας, εγκατέλειψαν τις τύχες τους στον Νίκο Δένδια και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, οι οποίοι δίνουν συνεντεύξεις και φωτογραφίζονται εν μέσω τραγωδίας, από νωρίς το πρωί.
Σε περίπτωση που η περιπέτεια του πλοίου εξελιχθεί σε τραγωδία οι κ.κ Δένδιας και Βαρβιτσιώτης-οι οποίοι εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Σαμαρά-δεν θα έχουν τόπο να σταθούν.
Οι δύο "αρμόδιοι" υπουργοί ξόδεψαν χωρίς αιδώ πολύτιμο χρόνο στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα ενώ ο Βαρβιτσιώτης επέτρεπε να τον φωτογραφίζουν την ώρα που υποτίθεται ότι έδινε οδηγίες στους αξιωματικούς. Μία δημοσιογράφος είχε την αξιοπρέπεια να ρωτήσει τον Βαρβιτσιώτη πριν λίγο πως είναι δυνατόν να έχουν περάσει 16 ώρες και να μην μπορεί να γίνει διάσωση. Η ερώτηση έγινε στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο Βαρβιτσιώτης στις 8.20 το βράδι. Ο υπουργός δεν απάντησε.
Τη δραματική κατάσταση των επιβαινόντων στο επιβατηγό οχηματαγωγό Norman Atlantic περιέγραψε με συγκλονιστικά λόγια πριν από λίγα λεπτά στο protothema.gr ο Νίκος Παπαθεοδοσίου, ένας εκ των επιβατών.
«Δεν ξέρω από πού να κρατηθώ, μπατάρει το καράβι, δεν μπορώ να ανασάνω απ' τον καπνό, βοηθήστε μας, μας έχουν εγκαταλείψει όλοι» ούρλιαζε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο κ. Παπαθεοδοσίου.
Την ώρα που έχει πέσει η νύχτα, οι επιβαίνοντες στο ιταλικό πλοίο δίνουν μάχη με τις φλόγες, τα πυρακτωμένα σίδερα του επιβατηγού/οχηματαγωγού και τα μποφόρ, αφού οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή μπορούν να έχουν βελτιωθεί, παραμένουν όμως πολύ κακές.
O δημοσιογράφος Αγγελος Μόσχοβας επιβάτης του πλοίου Cruise Europa που έχει σπεύσει σε βοήθεια του πλοίου που φλέγεται περιγράφει σκηνές ενός πλοίου που "λιώνει" από τις φλόγες.
Την ίδια ώρα οι αρμόδιοι υπουργοί Δένδιας και Βαρβιτσιώτης ως άλλες "Αλίκες Βουγιουκλάκη" έχουν πάρει σβάρνα τα ΜΜΕ και κάνουν παπαροδηλώσεις.
Μάλιστα το ανέκδοτο που κυκλοφορεί θέλει πλοία του πολεμικού μας Ναυτικού να αναχωρούν αργά το απόγευμα (!) από την Σαλαμίνα με προορισμό το φλεγόμενο πλοίο. Δηλαδή θα φθάσουν μέσα στο μαύρο σκοτάδι. Στο μεταξύ και τα ελικόπτερα Super Puma άργησαν να πάρουν εντολή για να αρχίσουν την επιχείρηση διάσωσης με αποτέλεσμα να έχει πέσει το σκοτάδι και η διάσωση να μετατρέπεται σε θρίλερ.
Για τέτοιο συντονισμό μιλάμε. Μάλιστα ο Δένδιας είναι και δελφίνος ενώ ο Βαρβιτσιώτης με φόρα από τα ρεπορτάζ του Σρόιτερ στον Alpha που τον παρουσίαζαν σαν ατρόμητο θαλασσόλυκο δίνει οδηγίες με τις κάμερες παρούσες.
«Καιγόμαστε και βυθιζόμαστε δεν μπορεί να μας σώσει κανένας, ψέματα λένε όλοι», είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega o κ. Νίκος Παπαθεοδοσίου ο οποίος για τη φωτιά πρόσθεσε: Επεκτείνεται η φωτιά και ο αέρας είναι δυνατός και δεν μπορεί να μας σώσει κανένας». Οσον αφορά για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν ο ο κ. Παπαθεοδοσίου τόνισε «Χαλάζι, βροχή, παγωμένος αέρας».





VIDEO-ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΗ από realmedialive



VIDEO-ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΗ από realmedialive



-ΦΙΛΕ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...