Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας»


Με τον Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Σε δηλώσεις του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης η οποία διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι βλέπει συχνά τον Πρόεδρο και πως μιλάει μαζί του κατά καιρούς «για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο».
«Σήμερα σε μια δύσκολη φάση ήρθα να του διατυπώσω τις απόψεις μου για την οικονομία και την πολιτική, αλλά και την ανησυχία μου για τη χώρα», είπε.
Παράλληλα, έκανε λόγο για μια «παθογένεια της εποχής» και αναφερόμενος στα περιστατικά χρηματισμού σημείωσε ότι «οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας.
Σημειώνεται πως η συνάντηση ήρθε μια ημέρα μετά τη συνάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Πάνο Καμμένο, στο πλαίσιο της προσπάθειας να επιτευχθεί η ευρύτατη δυνατή συναίνεση.
http://www.tokarfi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...