Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης να πάρει πρωτοβουλία για να μην αποχωρήσει και η ομάδα Αχτσιόγλου

Τα δύο βήματα που πρέπει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης

"Θεωρώ ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να κάνει δύο βήματα. Θα πρέπει να ζητήσει από όλα τα μέλη και τα στελέχη, ακόμα και θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος να σταματήσουν κάθε αναφορά σε βάρος οποιουδήποτε άλλου μέλους ή στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, είτε στα μέσα ενημέρωσης, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης", επεσήμανε ο κ. Ραγκούσης μιλώντας χτες στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του OPEN.

"Ίσως η αποχώρηση της "Ομπρέλας” να μην ήταν αποτρέψιμη από κανέναν γιατί πιθανότατα τα μέλη αυτά να είχαν δρομολογήσει την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ", είπε και πρόσθεσε: "Το ίδιο δεν ισχύει για την Έφη Αχτσιόγλου, τον Αλέξη Χαρίτση, το Νάσο Ηλιόπουλο, τη Σία Αναγνωστοπούλου, τον Πέτρο Κόκκαλη και άλλα μέλη και στελέχη του κόμματος".

"Το δεύτερο που πρέπει να κάνει, είναι ό,τι είναι δυνατόν ώστε να αποτρέψει την αποχώρησή τους", τόνισε ο ίδιος.
"Δεν πιστεύω ότι υπάρχει χώρος για τη δημιουργία νέου κόμματος"

"Εγώ έχω πάρει απόφαση να παραμείνω", σημείωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση και εξήγησε ότι "γι’ αυτό το λόγο δεν αποχώρησα από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής".

"Θεωρώ ότι η αποχώρηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που συναποτελούσαν την "Ομπρέλα” είναι οδυνηρό γεγονός για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πλήγμα", είπε.

"Δεν πιστεύω ότι υπάρχει χώρος για τη δημιουργία νέου κόμματος αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ", ανέφερε, τονίζοντας ότι ο χώρος αυτός "υπερκαλύπτεται από το ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25, από την Πλεύση Ελευθερίας και άλλα σχήματα".
https://www.thetoc.gr/politiki/article/ragkousis-o-kasselakis-na-parei-protoboulia-gia-na-min-apoxorisei-kai-i-omada-axtsioglou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόση είναι τελικά η επιρροή της Εκκλησίας;

Από συστάσεως του ελληνικού κράτους η Εκκλησία έχει σημαντικό βαθμό πολιτικής επιρροής. Ο βαθμός αυτός, ωστόσο, σήμερα δεν είναι εύκολο να π...