Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στρατούλης για ανασχηματισμό: Η νέα κυβέρνηση είναι πιο μνημονιακή

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, το μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ, Δημήτρης Στρατούλης υποστήριξε ότι κυβερνητικός ανασχηματισμός είναι σε πιο μνημονιακή και σε πιο δεξιά κατεύθυνση.
«Άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς, αφού μνημόνιο εφάρμοζε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μνημόνιο θα εφαρμόζει και η ανασχηματισμένη κυβέρνησή τους και συνεπώς δεν αλλάζει η εφαρμοζόμενη πολιτική. Δεν πρόκειται όμως μόνο γι’ αυτό, δηλαδή για μια απλή ανακύκλωση προσώπων στα πλαίσια της ίδιας μνημονιακής πολιτικής, αλλά επιπλέον έχουμε και μετατόπιση της κυβέρνησης σε πιο μνημονιακή, σε πιο αντικοινωνική, σε πιο
δεξιά κατεύθυνση», υποστήριξε ο κ. Στρατούλης.
Εξηγώντας τη θέση του, υπογράμμισε: «Αυτό σηματοδοτείται από την τοποθέτηση σε θέσεις κλειδιά, ως υπουργών, είτε “φίλων των Αμερικανών”, είτε πολιτικών προθύμων για την πιο γρήγορη προώθηση του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της κατεδάφισης των εργασιακών δικαιωμάτων και των κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων, που είναι στον πυρήνα της «διαπραγμάτευσης» κυβέρνησης-δανειστών, στα πλαίσια της Β΄ αξιολόγησης».
«Το ίδιο, επίσης, σηματοδοτείται και από τις εντολές του πρωθυπουργού στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο προς τους υπουργούς του, να «ξενυχτήσουν», για να ολοκληρώσουν την Β΄ αξιολόγηση, με ό,τι αυτή σημαίνει για ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίηση του λαού μας και για ακόμα μια ταπεινωτική υποτέλεια της χώρας μας στους δανειστές της», κατέληξε ο κ. Στρατούλης.
http://www.topontiki.gr/article/193263/stratoylis-gia-anashimatismo-i-nea-kyvernisi-einai-pio-mnimoniaki

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!