Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Ένωση Κεντρώων: Ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να μοιράζει ελπίδες

Η Ένωση Κεντρώων σχολίασε το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για κυβερνήσεις που «κοροϊδεύουν και τους Έλληνες και τους ξένους, καθώς και περνούν τις μεταρρυθμίσεις στα νομοσχέδια και χωλαίνουν στην εφαρμογή τους, από φόβο μην χάσουν ψήφους».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να μοιράζει ελπίδες στον ελληνικό λαό για την υπόθεση ρύθμισης του δημοσίου χρέους. Όσο η κυβέρνηση ανεβάζει τον πήχη, τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος να βρεθεί στο κενό από μεγάλο ύψος χωρίς αλεξίπτωτο. Όλοι ξέρουμε ότι 6 χρόνια βασανιζόμαστε, γιατί οι κυβερνήσεις κοροϊδεύουν και τους έλληνες και τους ξένους.
Περνούν τις μεταρρυθμίσεις στα νομοσχέδια και χωλαίνουν στην εφαρμογή τους, από φόβο μην χάσουν ψήφους. Με τον τρόπο που βαδίζουμε όχι "καθαρούς διάδρομους" δεν θα έχουμε , αλλά ούτε και θα βγούμε ποτέ από τα μνημόνια. Οι προσδοκίες του κ. Τσίπρα για το χρέος σύντομα θα διαψευστούν.»
http://www.enikos.gr/politics/419744,Enwsh-Kentrwwn-O-Prw8ypoyrgos-synexizei-na-moirazei-elpides.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σαρώνει τους συνταξιούχους ο νόμος Κατρούγκαλου: Χάνουν έως και τρεις συντάξεις το 2019

Η πλειοψηφία των ασφαλισμένων δεν πρόκειται να πάρει πίσω τα λεφτά που έχει καταβάλει στα ασφαλιστικά ταμεία αφού οι συντάξεις που «χτί...