Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τραμπ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Και όμως συνέβη. Πρόεδρος ο Τραμπ.

Η ακροδεξιά είναι σε άνοδο. Και το χειρότερο είναι πως σε κάθε πόλη και χωριό του κόσμου υπάρχουν Τραμπ.

Ήρθε η στιγμή να χτίσουμε ένα παγκόσμιο κίνημα για να τους σταματήσουμε. Πάνω από 2 εκατομμύρια πολίτες έχουμε υπογράψει αυτό το ανοιχτό γράμμα προς τον Τραμπ. Είναι πλέον ένα μανιφέστο για τα επόμενα 4 χρόνια.

Βοήθησε να δυναμώσουμε το μήνυμα ενότητας κοινοποιώντας το. Θα το δημοσιεύσουμε σε αμερικάνικες εφημερίδες και θα το προβάλουμε με προτζέκτορα πάνω στον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη:Κύριε Τραμπ,

Ο κόσμος είναι ενάντια στο φασισμό, το φόβο και το μίσος σου. Είμαστε ενάντια στη βία, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες αμάχων που προτείνεις. Είμαστε ενάντια στο διασυρμό των γυναικών, των μουσουλμάνων, των μεξικάνων και των εκατομμυρίων ανθρώπων στους οποίους επιτίθεσαι απλά και μόνο επειδή δεν είναι όμοιοί σου, δεν μιλούν τη γλώσσα σου, ή δεν προσεύχονται στον ίδιο θεό με εσένα.

Μπροστά στο φόβο που μας πλασάρεις, επιλέγουμε την αλληλεγγύη. Στην ηχώ της απελπισίας σου, απαντάμε με ελπίδα. Και το κενό της άγνοιας σου, το γεμίζουμε με κατανόηση.

Ως πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη είμαστε ενωμένοι ενάντια στο διχασμό που εκπροσωπείς. 

Με εκτίμηση, 

Ricken Patel - Avaaz

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!