Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η ΕΛ.ΑΣ. της Αριστεράς


by To Skouliki Tom
Αποφασιστικής σημασίας για το μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν η συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση ή τέλος πάντων, αν όχι αποφασιστικής, τουλάχιστον φασιστικής.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η Κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να συνδράμει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και να αποκαταστήσει τις αδικίες στο μισθολογικό επίπεδο κι αυτό είναι πολύ σωστό, αφού το εμπόριο ναρκωτικών έχει χτυπηθεί ανελέητα από την κρίση, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τα βγάζουν πέρα μόνο με το μισθό τους.
Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η ηγεσία του Υπουργείου εργάζεται σκληρά για να
δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των αστυνομικών και τους πρότεινε να παίρνουν στις βάρδιες τους σπιτικό φαγητό σε τάπερ, αφού από τις μαλακίες που τρώνε κάθε μέρα από τα Everest έχουν γίνει όλοι λαπάδες, με αποτέλεσμα να κρέμονται τα πατσοκοίλια από τα παντελόνια τους.
Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τον ρόλο της η Αστυνομία αντανακλά το επίπεδο της Δημοκρατίας μίας χώρας, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η Ελλάδα ζει τα τελευταία χρόνια μια δεύτερη Επταετία και περιμένει μια αριστερή κυβέρνηση για να δει άσπρη μέρα.
Ο Αλέξης Τσίπρας πρόσθεσε ότι θέλει μια Αστυνομία που θα είναι φιλική προς τους πολίτες και το περιβάλλον, οπότε ζήτησε από τους δημάρχους να τοποθετήσουν σε φανερά σημεία των πόλεων ειδικούς κάδους ανακύκλωσης, όπου οι πολίτες θα μπορούν να πετάνε τους μπάτσους για να ξεβρωμίσει ο τόπος μια και καλή από τη σαπίλα.
Στο πλαίσιο του εκδημοκρατισμού της ΕΛ.ΑΣ., ο Αλέξης Τσίπρας είπε στους παρευρισκόμενους αξιωματικούς ότι το γόητρο της Αστυνομίας δεν κερδίζεται με κατάχρηση εξουσίας κι όρισε επικεφαλής της αντιφασιστικής εκστρατείας εντός της ΕΛΑΣ τον χρυσαυγίτη διμοιρίτη των ΜΑΤ Δαρείο που βρίσκεται ακόμα στη θέση του και σαπακιάζει αριστερούς ανενόχλητος με τις ευλογίες της Κυβέρνησης.
Κλείνοντας, ο Πρωθυπουργός είπε ότι γνωρίζει πως η δουλειά του μπάτσου είναι ντροπή, μα είναι δουλειά και κάποιος πρέπει να την κάνει, όπως και του νταβά, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Πανούση για την αποτελεσματική αντιπολίτευση που ασκεί στην Κυβέρνηση και τις καθημερινές εμφανίσεις του στα χουντοκάναλα των ολιγαρχών, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι θα διέλυε.
(Ανήθικο δίδαγμα: Επειδή δε θεωρώ τον Αλέξη Τσίπρα εντελώς χαζό, σκέφτομαι ότι έχει κάποιο σχέδιο για τον Γιάννη Πανούση. Σκέφτομαι ότι δεν τον ξηλώνει για να μη δείξει ότι κάνει το “χατίρι” των καναλιών που τόσο πολύ τον αγαπάνε. Σκέφτομαι ότι περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να στείλει αυτόν τον μπατσοϋπουργό στον αγύριστο. Ελπίζω να μην σκέφτομαι λάθος.)
www/eleutheriellada.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...