Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

«ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΞΗΡΟΣ!» ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ


Νέα ηχηρή παρέμβαση του πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς για το θέμα της ενδεχόμενης αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού, υπήρξε με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Star, κατά την οποία ο Πρωθυπουργός υπερασπίστηκε τον σχετικό νόμο για τις φυλακές.
Σε απάντησή του σε σχόλιο στο Twitter του δημοσιογράφου των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ – ο οποίος αναρτώντας το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης σημείωσε ότι ο Αλ. Τσίπρας υπερασπίζεται τον νόμο που αποκήρυξε ο αμερικανός πρεσβευτής και θα μπορούσε να βγάλει εκτός φυλακής τον καταδικασμένο για τη δράση του στη 17Ν Ξηρό – ο Ντέιβιντς Πιρς έγραψε: «Ο Ξηρός δεν πρέπει να πατήσει το πόδι του έξω από τη φυλακή προτού εκτίσει την ποινή του».


Μάλιστα στο μήνυμά του αυτό, επίσης στο Twitter, ο αμερικανός πρεσβευτής προσέθεσε στους παραλήπτες, όχι μόνο τον Σπίγκελ των FT αλλά και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα!
http://kartesios.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΕ: Άκυρη η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης

Ακυρη χαρακτηρίζουν κύκλοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης τη συμφωνία που υπέγραψαν πρόσφατα η Τουρκία με τη Λιβύη και αφορά τον καθορισμό θαλάσσ...