Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Σαμαράς: Αν ο Κουβέλης είχε δεχθεί την πρόταση για την ΠτΔ θα ήμασταν έξω από το Μνημόνιο!


Συνέντευξη στην εκπομπή του Mega “Online”, με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο, έδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Σαμαράς.
Ήταν η πρώτη μετεκλογική συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος τόνισε πως η χώρα οδηγήθηκε σε εκλογές επειδή ο Φώτης Κουβέλης απέρριψε την πρόταση που του έκανε για την προεδρία της Δημοκρατίας.
“Πριν από τον κ. Δήμα είχαμε προτείνει τον κ. Κουβέλη, ο οποίος δεν δέχθηκε. Αν ο Φ. Κουβέλης είχε δεχτεί, δεν θα είχαμε τα 2,5 χρόνια και σήμερα θα ήμασταν έξω από το μνημόνιο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τόνισε ακόμη πως δεν ήθελε να επιβάλλει φόρους και θα τους μείωνε σταδιακά, ενώ σημειωσε πως επικοινωνιακά, η μεγαλύτερη “ήττα” της κυβέρνησής του ήταν ο ΕΝΦΙΑ.
Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σημείωσε πως ομολογεί ότι δεν έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, αλλά ο ίδιος ελπίζει πως τελικά δεν θα οδηγήσουν τη χώρα στα βράχια.

Θα ήταν κωμικό να είχαμε νέες εκλογές, σχολίασε ερωτηθείς σχετικά, ζητώντας από την κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική, για να δοθεί νέα προοπτική για τον τόπο.
«Αν η κυβέρνηση πάει σε εκλογές, θα διαλυθεί η οικονομία», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι αν τις ζητήσει η κυβέρνηση, θα είναι γιατί θέλει να πάει στη δραχμή.
Παράλληλα, παρατήρησε ότι «μας πάνε σε ασφυξία με ένα νέο μνημόνιο», ενώ εκτίμησε ότι με μια αλλαγή πολιτικής, σε έναμιση χρόνο θα μπορούσε η χώρα να βγει από την κρίση.
http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκληρές αλήθειες: Για αυτό αξίζουν οι εξοπλισμοί και οι συμμαχίες

Οι «προπονητές της εξέδρας» ήταν το Σάββατο με το Ιράν. Οπαδικά. Το διαπιστώσαμε στον κύκλο μας, το είδαμε στα social media. Την ώρα που εκτ...