Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Κουτσούμπας: Καταδίκη στην ΠΝΠ - Πλήττει τα λαϊκά στρώματα


Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης στη ΚΕΔΕ και ο Γιάννης Γκιόκας μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του ΚΚΕ οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην ΠΝΠ της κυβέρνησης, που δεσμεύει τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων τους και φέρνει συνολικά δήμους και δημότες προ τετελεσμένων γεγονότων.
Ενημέρωσαν τον κ. Κουτσούμπα για την τρίωρη στάση εργασίας που έγινε στους δήμους και εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη χρονική διάρκεια της ρύθμισης, που δεσμεύει τα διαθέσιμα και ιδιαίτερα για το ενδεχόμενο αυτή η ρύθμιση να έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Από την πλευρά του, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε για μια ακόμα φορά την καταδίκη του ΚΚΕ στην ΠΝΠ, που πλήττει τα λαϊκά στρώματα.
Πρόσθεσε, δε ότι όσον αφορά τις επιπτώσεις της ΠΝΠ σε δήμους και περιφέρειες, η πράξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την πορεία μετατροπής δήμων και περιφερειών σε τμήμα της κεντρικής κρατικής διοίκησης.
Ενημέρωσε επίσης ότι το ΚΚΕ έχει ήδη ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για τη σημερινή συνεδρίαση, προκειμένου ο κάθε βουλευτής να αναλάβει τις ευθύνες του.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...