Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Χρυσοχοΐδης: Το κόμμα δεν λειτουργεί - «Συνωμοσίες» κατήγγειλε ο Βενιζέλος


beni xrysox

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε εκτενή τοποθέτησή του άσκησε σκληρή κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας πως το κόμμα υπολειτουργεί, πως δεν υπάρχει σχέδιο και στρατηγική και πως υπάρχει απόσταση από την κοινωνία.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε αμέσως και πολύ έντονα έκανε λόγο για «συνωμοσίες» ενώ διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως όλοι βάλουν εναντίον του. Επισήμανε ακόμα ότι έχει αναλάβει το βάρος της παράταξης που είναι μεν τιμητικό αλλά, όπως είπε, δέχεται συνεχώς επιθέσεις. «Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μου τα έκανε αυτά» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Υπέρ του κ. Βενιζέλου τοποθετήθηκε η η αναπληρώτρια υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Έφη Χριστοφιλοπούλου, η οποία ανέφερε πως η εικόνα του κόμματος δεν είναι καλή και πως υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι μονίμως διαφωνούν.
Στην κ. Χριστοφιλοπούλου απάντησε ο Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος υπογράμμισε πως διαφωνεί κάθετα με την άποψή της λέγοντας ότι δεν μπορεί να βρίσκονται σε ένα κόμμα που να κυριαρχεί μόνο μία άποψη και να μην γίνονται ανεκτές οι διαφορετικές γνώμες.
Απαντώντας στον κ. Βενιζέλο, ο κ. Μωραΐτης είπε πως «συνωμοσίες» κάνουν οι «καλικάντζαροι» και η «πέμπτη φάλαγγα», θυμίζοντας την προ ολίγων εβδομάδων ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Κάραβελ.
Τέλος ο Μιχάλης Κασσής σε έντονο ύφος διαπίστωσε πως το κόμμα έχει διαλυθεί και ζήτησε την παραίτηση του γραμματέα Νίκου Ανδρουλάκη, αφού αυτός δεν μπορεί να ανταποκριθεί αντικειμενικά να ανταποκριθεί στα καθηκοντά του, δεδομένου ότι μένει πλέον τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας στις Βρυξέλλες.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

13ος-14ος μισθός: Πού θα βρεθούν τα 2,4 δισ. που ζητούν οι δικαστές;

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουμε δει τους δικαστές να παίρνουν αποφάσεις που αφορούν στην εισοδηματική πολιτική της κάθε κυβέρνησης, δίνοντ...