Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΑ τα σκουπίδια του Δήμου Πύργου πηγαίνουν δίπλα στο Νοσοκομείο. Κίνδυνος επιδημιών. - Ή απομακρύνετε τα σκουπίδια Ή κλείστε το Νοσοκομείο.


Τα σκουπίδια ΔΕΝ πάνε στον ΧΥΤΑ Ναυπάκτου.
Πάνε στο σκουπιδότοπο που άτυπα έχει δημιουργηθεί δίπλα στο Νοσοκομείο Πύργου.
ΟΛΑ τα σκουπίδια που αποκομίζονται το τελευταίο δεκαήμερο κύρια απο τον Πύργο και κάποια Τοπικά Διαμερίσματα, πηγαίνουν και εναποτίθενται στον πρώην χώρο της ΑΓΡΟΤΕΚ 15-20 μέτρα απο το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πύργου!!!
Το ΗΛΕΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ενημερώνει και θα συνεχίσει να ενημερώνει με όλη την αλήθεια, το αναγνωστικό μας κοινό, χωρίς δεσμεύσεις, εξαρτήσεις, και στρουθοκαμηλισμούς.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό της κατάστασης που επικρατεί στον χώρο δίπλα από το Νοσοκομείο.
Από αυτό καταδεικνύεται 'οτι οι δεκάδες τόνοι απορριμμάτων  έχουν εκεί συγκεντρωθεί σε μια άτυπη χωματερή. Η κατάσταση είναι αποπνικτική ακόμα και στον κόμβο Φιλοθέης και στην Εθνική Οδό.
Έκλεισε το Τμήμα Συγκοινωνιών που είναι δίπλα. Οι υπάλληλοι πλέον παρουσιάζονται στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας λόγω... βρώμας και δυσωδίας!!!
Η βρώμα είναι ανυπόφορη. Όπως βέβαια σε πολλές συνοικίες της πόλης, την Εθνική οδό και τα χωριά από τους υπόλοιπους τόνους σκουπιδιών που ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ διάσπαρτοι!!!
Ο κίνδυνος επιδημιών είναι μεγάλος.
Οι ασθενείς εκτός της ασθένειάς τους βιώνουν αυτοί και οι συνοδοί τους την αφόρητη βρώμα των σκουπιδιών!!!
Ή απομακρύνετε τα σκουπίδια Ή κλείστε το Νοσοκομείο.
Και το ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλά.
Οι Βουλευτές, τα Κόμματα, οι Περιβαλλοντικοί - Φυσιολατρικοί Σύλλογοι, ο Σύλλογος των Ιατρών του Νοσοκομείου, ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου, το Επιμελητήριο Ηλείας, το ΤΕΕ, ο Σύλλογος εργαζομένων στο Διοικητήριο (που οι συνάδελφοί τους εγκατέλειψαν το Τμ. Συγκοινωνιών), οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του ΤΕΙ, o Σύλλογος Φαρμακοπειών, κλπ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΝΑΡΚΗ!!!
Καλούμε τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Πύργου να πάνε ΤΩΡΑ στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου. Δεν θα μπορέσουν να σταθούν από την μεγάλη βρώμα.
Πρέπει να επέμβουν ΑΜΕΣΩΣ τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας...
http://www.iliaoikonomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι προτάσεις Τσίπρα για στήριξη της οικονομίας

  Της Νίκης Ζορμπά Μια "νέα κοινωνική συμφωνία" θα επιχειρήσει να παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη μιλώντας στους π...