Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Αναβλήθηκε η συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Αναβλήθηκε η συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης

Από αναβολή σε αναβολή πάει η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντ. Σαμαρά, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλο, η οποία όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί τελικά Τετάρτη, στις 18.00.  Αρχικά η συνάντηση επρόκειτο να γίνει τη Δευτέρα, έπειτα από την επιστροφή του κ. Βενιζέλου από τη Νέα Υόρκη και πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα. Έπειτα η συνάντηση ορίστηκε για σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου και ενώ θα βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γκ. Χαρδούβελη με την τρόικα. Ωστόσο, εν τέλει έγινε γνωστό ότι η συνάντηση θα γίνει αύριο το απόγευμα.Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κατά την οποία κρίθηκε σκόπιμο η συνάντηση να γίνει, αφού υπάρχει πρώτα μια σαφής εικόνα από τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη. 
Σημειώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι σχέσεις μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ δεν
βρίσκονται σε καλό σημείο. Κατά τη συνάντησή τους, οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος πρόκειται να προσπαθήσουν να βρουν μια κοινή γραμμή σχετικά με το πώς θα προχωρήσει η διαπραγμάτευση με την τρόικα, αλλά και να συμφωνήσουν σε ορισμένα σημεία όπου υπάρχουν διαφωνίες σε θέματα επί των οποίων πιέζει η τρόικα και οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν «επικίνδυνες» για την κυβέρνηση στη Βουλή.
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου