Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Δυνατότητες προγραμματικών συγκλίσεων συζήτησαν Γ. Μπουτάρης και Μ. Τρεμόπουλος

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο περιφερειακός σύμβουλος συζήτησαν δυνατότητες προγραμματικών συγκλίσεων σε μια σειρά θεμάτων αυτοδιοικητικού χαρακτήρα, με έμφαση σε οικολογικά και περιβαλλοντικά ζητήματα.

Συνάντηση με τον περιφερειακό σύμβουλο, Μιχάλη Τρεμόπουλο, είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, παρουσία αντιπροσωπειών της δημοτικής κίνησης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» και της αυτοδιοικητικής κίνησης «Οικολογία – Αλληλεγγύη».
Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη», «η συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, είχε ως αντικείμενο τις δυνατότητες προγραμματικών συγκλίσεων σε μια σειρά θεμάτων αυτοδιοικητικού χαρακτήρα», ενώ έμφαση δόθηκε στα οικολογικά και περιβαλλοντικά ζητήματα.
Η «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» τονίζει ότι «οι συναντήσεις θα συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα στην κατεύθυνση της συνδιαμόρφωσης πολιτικού και προγραμματικού πλαισίου
συμπόρευσης και συνεργασίας».
http://www.eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Ανδρουλάκης ή Χάρης Δούκας; – Τι θα κρίνει τη μάχη της Κυριακής

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας το βράδυ της Κυριακής θα μάθουν ποιος από τους δύο θα είναι ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ για τα επόμενα – τουλ...