Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ο Xάρης Τομπούλογλου αψηφά το σκάνδαλο, πίνει τσίπουρα και κατεβαίνει υποψήφιος [εικόνα]

Ο Xάρης Τομπούλογλου αψηφά το σκάνδαλο, πίνει τσίπουρα και κατεβαίνει υποψήφιος [εικόνα]Μια εικόνα-πρόκληση κυκλοφορεί σήμερα στο διαδίκτυο και δείχνει τον κατηγορηθέντα για το σκάνδαλο χρηματισμού Χάρη Τομπούλογλου, όταν ήταν διοικητής στο Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών, να πίνει ανενόχλητος τσίπουρα με την δημοτική παράταξή του.

Παραμένει υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ο Χάρης Τομπούλογλου, με τη σύμφωνη γνώμη της παράταξής του, αλλά με απώλειες.
Σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», μετά τα όσα διαδραματίσθηκαν και παρακολούθησε το Πανελλήνιο από τις τηλεοράσεις του, αποφάσισε να
τον διατηρήσει ως επικεφαλής της.
Είχαμε, όμως, τις αποχωρήσεις από την παράταξη δύο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, του πρώην δημοτικού συμβούλου, Σταύρου Σκαρπαθιώτη και του Οδυσσέα Κουρτέση, ο οποίος είχε κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και στις προηγούμενες εκλογές υπό τον κ. Τομπούλογλου.
Ο κ. Τομπούλογλου μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για τον χρηματισμό του, διεγράφη από τη ΝΔ.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...