Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να σωθεί από τους επώνυμους αλλά από όλους εμάς τους ανώνυμους.

ce15d-112

Ειλικρινά σας λέω ότι εάν πρωθυπουργός της χώρας ήταν ένας βοσκός ή ένας οδοκαθαριστής ή ένας απλός εργάτης αλλά έντιμος, η Ελλάδα δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να πτωχεύσει. Από αυτό μπορεί να αντιληφθεί ο ελληνικός λαός το χαμηλό επίπεδο αυτών που μας κυβερνούν. Ας μην εθελοτυφλούμε λοιπόν ότι θα μας σώσουν οι επώνυμοι.
Όταν ξεκίνησα να γράφω άρθρα στο διαδίκτυο το έκανα για ένα σκοπό. Βλέποντας όλο αυτό το κακό που κάνουν στα παιδιά μου αυτοί που κυβερνούν τη χώρα μας σκέφτηκα και είπα μέσα μου “τα παιδιά μου έχουν πατέρα και μάνα για να τα προστατέψουν από όλους αυτούς. Ακόμα και τα ζώα προστατεύουν τα γεννήματά τους και εμείς που είμαστε άνθρωποι θα αφήσουμε όλους αυτούς που μας κυβερνούν να μας τα καταστρέψουν; Έχουμε χρέος να προστατέψουμε τα παιδιά
μας”.
Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται μια πνευματική αφύπνιση και μια νέα φιλική εταιρία που θα αναλάβει να οργανώσει και να συντονίσει όλους εμάς τους ανώνυμους αλλά αγνούς πατριώτες για να σώσουμε τις οικογένειες μας και την πατρίδα μας.
Γι’ αυτό το σκοπό, σήμερα που ωρίμασε ο ελληνικός λαός σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, δημιούργησα το dimokratespatriotes@gmail.com όπου ο καθένας που τον χαρακτηρίζει η αληθινή πίστη στον τριαδικό Θεό και η φιλοπατρία, οι αρετές και η προσήλωση στις αρχές της δημοκρατίας, να μπορεί να στείλει τις προτάσεις του και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο θα οργανωθούμε και θα κινηθούμε από δω και πέρα για να ελευθερώσουμε τη χώρα μας και να επαναφέρουμε τη δημοκρατία σε αυτήν.
Το όνομα “Δημοκράτες Πατριώτες” το επέλεξα πρώτον, γιατί μια πατρίδα μπορεί να σωθεί μόνο από ανθρώπους που πιστεύουν σε πατρίδες και δεύτερον, γιατί τα ξένα προς τη δημοκρατία “στοιχεία” που έχουν καταφέρει να εισχωρήσουν σε αυτήν, να την καταλάβουν και να την ελέγξουν πλήρως, φοβούνται και τρέμουν, τους αληθινούς δημοκράτες.
Έχω γράψει ότι ο Φασισμός δεν είναι ιδεολογία αλλά αρρώστια της ψυχής και την έχουν πολλοί που αρέσκονται στο να βάζουν επάνω τους αποπροσανατολιστικές ταμπέλες. Όλοι μας βιώνουμε τον τρόπο που αποφασίζουν άλλοι για εμάς δήθεν για το καλό μας. Επιπλέον όλοι μας από αυτά που ακούμε και διαβάζουμε έχουμε αντιληφθεί ότι σε αυτό τον τόπο έχει γίνει μεγάλο φαγοπότι και όταν ένας άνθρωπος φοβάται τις επιπτώσεις από την κλοπή ενός κουλουριού που έκανε γιατί δεν είχε να φάει, φανταστείτε όλους αυτούς που έχουν φροντίσει να “εξαφανιστούν” πολλά “κουλούρια” πίσω από αριθμούς, τί φόβο έχουν για τη δικαιοσύνη. Επίσης φοβούνται γιατί γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι στην πατρίδα μας επιθυμούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για το κακό που τους έχουν κάνει. Εάν συνδυάσετε τα τρία ανωτέρω πράγματα θα κατανοήσετε πως παίζουν κάποιοι το παιχνίδι εναντίον του λαού και της πατρίδας και γιατί θέλουν με κάθε τρόπο να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία.
Ας μην σκεφτεί κάποιος και πει “άλλη μια ασήμαντη προσπάθεια που διασπά το λαό και που δεν πρόκειται να έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα”. Και η Φιλική Εταιρεία από τρία άτομα ξεκίνησε αλλά είχε ως αποτέλεσμα την επανάσταση του 1821 και τη δημιουργία του νέου ελληνικού κράτους. Να γνωρίζεται ότι εάν ο σπόρος είναι καλός γρήγορα θα εκατονταπλασιαστεί. Και εάν αυτό που κάνουμε έχει ευλογία από το Θεό γρήγορα θα φανεί. Ας πάρουμε επιτέλους την πατρίδα στα χέρια μας.
Η μεγαλύτερη νίκη είναι αυτή που την κερδίζεις χωρίς καμιά απώλεια. Αυτός είναι ο στόχος μας, να σώσουμε την πατρίδα μας χωρίς να ανοίξει ούτε ένα ρουθούνι. Σήμερα ζούμε στην εποχή των ελεγχόμενων επαναστάσεων. Ας προσέξουμε να μην είμαστε μετά την Ουκρανία το επόμενο θύμα. Το κακό νικιέται μόνο με το καλό και ο νεοφασιμός που έχει απλωθεί και ελέγχει όλο τον κόσμο φορώντας το μανδύα της δημοκρατίας νικιέται μόνο με την αληθινή δημοκρατία.
Ξέρω τον πόνο και την αγωνία των περισσοτέρων για να απαλλαγούμε το γρηγορότερο δυνατό από όλους αυτούς που έχουν καθίσει με το έτσι θέλω πάνω στο σβέρκο μας και “μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι”. Να θυμάστε όμως το λόγο που είπε ο Χριστός στον Πόντιο Πιλάτο. “Καμιά εξουσία δεν θα είχες επάνω μου, εάν δεν θα σου είχε δοθεί από ψηλά”. Εδώ και πολύ καιρό τα παιδιά ζητούν δικαίωση από τον Θεό – πατέρα για όλα όσα τους έχουν κάνει αυτοί οι αχαρακτήριστοι και ο Θεός θα τη δώσει. Η εξουσία τους τελειώνει.
Ο Ίων Δραγούμης είπε κάποτε “Να ξέρετε πως αν σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει.” Η προσπάθεια αυτή ξεκινά από τη Μακεδονία και από την πόλη της Κοζάνης και εύχομαι να απλωθεί σε όλη την Ελλάδα.
http://pitsirikidotnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...