Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Πιέσεις σε Κιλτίδη για ένταξη στον νέο φορέα Πολύδωρα-Ζώη


Picture 0 for Πιέσεις σε Κιλτίδη για ένταξη στον νέο φορέα Πολύδωρα-Ζώη
Πιέσεις για να ενταχθεί στον νέο πολιτικό φορέα που δημιουργούν ο Βύρων Πολύδωρας και ο Χρήστος Ζώης, με την ονομασία «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», δέχεται τις τελευταίες μέρες ο πρώην υπουργός Κώστας Κιλτίδης.
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ο κ.Κιλτίδης είχε συνάντηση τόσο με τον πρόεδρο της «Νέας Μέρας» κ.Ζώη όσο και με τον βουλευτή Γιάννη Κουράκο, στη διάρκεια της οποίας του ζητήθηκε να συστρατευθεί στη νέα προσπάθεια και να ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα στηρίξει ο νέος φορέας για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο κ.Κιλτίδης, παρότι είναι δεδομένη η μεγάλη εκτίμηση που τρέφει στους κ.κ. Πολύδωρα, Ζώη και Κουράκο, αντιμετώπισε την πρόταση με σκεπτικισμό και προβληματισμό, καθώς διαβλέπει
αυξανόμενη τάση κατακερματισμού της Κεντροδεξιάς παράταξης. Ο ίδιος τηρεί στάση αναμονής και δηλώνει ιδιαίτερα ανήσυχος τόσο για τις εξελίξεις στην παράταξη όσο κυρίως για την επόμενη μέρα της χώρας.
http://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Ανδρουλάκης ή Χάρης Δούκας; – Τι θα κρίνει τη μάχη της Κυριακής

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας το βράδυ της Κυριακής θα μάθουν ποιος από τους δύο θα είναι ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ για τα επόμενα – τουλ...