Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί η Δούρου έμεινε σιωπηλή;

Εδώ σχεδόν και μία εβδομάδα μας απασχολούν οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό είναι εξαιρετικά λογικό αφού παρακολουθούμε πράγματα τα οποία βλέπουμε για πρώτη φορά.

Να σας πούμε κάτι που συζητήθηκε στα δημοσιογραφικο-πολιτικά τραπέζια χθες Δευτέρα. Και τι είναι αυτό; Η στάση της Ρένας Δούρου στο συνέδριο. Και εξηγούμε: η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν τελείως αμέτοχη σε όσα συνέβησαν και δεν πήρε απολύτως καμία θέση.
Ούτε υπέρ των εκλογών, ούτε κατά, ούτε σχολίασε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα. Να προσθέσουμε κάτι παραπάνω; Ότι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκαν από το topontiki.gr για τη στάση της κ. Δούρου μας απάντησαν: «η σιωπή κάποιες φορές είναι βολική».

Οι βουλευτές που ρωτήσαμε είναι αυτό που λέμε «Τσιπρικοί» και παραμένουν. Κρατήστε γιατί έχει από μόνο του ενδιαφέρον. Χθες, είδαμε την κ. Δούρου να «κονταροχτυπιέται» με τον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη για την Συμφωνία των Πρεσπών και την κύρωση των Μνημονίων.
https://www.topontiki.gr/2024/02/27/siriza-giati-i-dourou-emine-siopili/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόση είναι τελικά η επιρροή της Εκκλησίας;

Από συστάσεως του ελληνικού κράτους η Εκκλησία έχει σημαντικό βαθμό πολιτικής επιρροής. Ο βαθμός αυτός, ωστόσο, σήμερα δεν είναι εύκολο να π...