Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Η Δικαιοσύνη και ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός στο επίκεντρο

Πού βρίσκεται η Ελλάδα σε σχέση με τη Δικαιοσύνη και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, θα επιχειρήσουν να εξηγήσουν όσοι βρεθούν σήμερα στην Εσπερίδα που διοργανώνει στις έξι το απόγευμα στο King George, το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
Μεταξύ των ομιλητών, είναι οι υπουργοί Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, η πρόεδρος του Δικτύου Άννα Διαμαντοπούλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας Σταύρος Ασθενίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΣτΕ Μιχάλης Πικραμένος, η ακαδημαϊκός Ελένη Λουρή, η Αρεοπαγίτης Μαρία Σιμιτζή – Βετούλα και ο νομικός σύμβουλος Ανδρέας Παπακωνσταντίνου. Τοποθετήσεις θα γίνουν ακόμα από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιάννη Σαρακιώτη και του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μιλένα Αποστολάκη, καθώς και από τον πρόεδρο του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσό κ.α.
https://www.matrix24.gr/2024/02/i-dikeosini-ke-o-psifiakos-metaschimatismos-sto-epikentro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόση είναι τελικά η επιρροή της Εκκλησίας;

Από συστάσεως του ελληνικού κράτους η Εκκλησία έχει σημαντικό βαθμό πολιτικής επιρροής. Ο βαθμός αυτός, ωστόσο, σήμερα δεν είναι εύκολο να π...