Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Να πληρώσει ο Πούτιν τον λογαριασμό

Φίλες, φίλοι,

Ο Πούτιν δεν συμφωνεί με αυτό.
Η G7 μπορεί να χρησιμοποιήσει περίπου 300 δισ. ευρώ σε παγωμένα ρωσικά κεφάλαια για να στηρίξει την αντίσταση της Ουκρανίας. Ο γενναίος λαός της αντιστέκονται στον Πούτιν εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, αλλά έχει εξαντληθεί και χρειάζεται βοήθεια.

Για να έχεις μια ιδέα για το τι μπορεί να σημαίνουν 300 δισ. ευρώ για τον Πούτιν, σχεδιάζει να ξοδέψει πάνω από 100 δισ. ευρώ για τον στρατό φέτος.
Δηλαδή σχεδόν 70% περισσότερο απ’ το 2023, κάνοντας ξεκάθαρο στον κόσμο πως είναι αποφασισμένος να συνεχίσει αυτόν τον παράνομο πόλεμο.
Πρέπει να σταματήσουμε τον Πούτιν. Οι ηγέτες της G7 θα συναντηθούν σύντομα για να συζητήσουν αυτό το σχέδιο. Ενώ όμως οι μισές απ’ τις χώρες της G7 είναι έτοιμες να προχωρήσουν, οι Ευρωπαίοι ηγέτες διστάζουν.

Υπόγραψε αυτή την ανοιχτή επιστολή προς τη G7 και τους Ευρωπαίους ηγέτες για να τους ζητήσουμε να υποστηρίξουν την Ουκρανία δεσμεύοντας τα παγωμένα ρωσικά κρατικά κεφάλαια. Όταν συγκεντρώσουμε αρκετές υπογραφές το Avaaz θα τις παραδώσει στους ηγέτες πριν απ’ τη συνάντηση!


ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ


Προς όλους τους ηγέτες της G7 και τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Ο Πούτιν διαφωνεί με το σχέδιο. Αλλά εμείς θέλουμε να προχωρήσετε.

Έχετε τη δύναμη να χρησιμοποιήσετε παγωμένα ρωσικά κρατικά κεφάλαια που βρίσκονται στις χώρες σας για να χρηματοδοτήσετε τον αγώνα της Ουκρανίας ενάντια στη ρωσική εισβολή.

Ο παράνομος πόλεμος του Πούτιν έχει κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές κι έχει ισοπεδώσει μεγάλο μέρος της Ουκρανίας. Ο ουκρανικός λαός υποφέρει καθημερινά.

Ο πόλεμος του Πούτιν έχει διαρκέσει δύο χρόνια. Ο λαός της Ουκρανίας βρίσκει το κουράγιο να συνεχίσει, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους. Πρέπει να βοηθήσουμε την Ουκρανία να αντισταθεί, για χάρη του λαού της και για χάρη της δημοκρατίας και της ειρήνης στον κόσμο, που όλες κι όλοι θέλουμε.

Σας ζητάμε να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να αναλάβετε συλλογικά δράση, για να κατάσχετε ρωσικά κρατικά κεφάλαια που βρίσκονται σ’ όλες τις χώρες της G7 και της ΕΕ, και να τα χρησιμοποιήσετε για να στηρίξετε την Ουκρανία. Ανυπομονούμε να δούμε μια συμφωνία απ’ τη συνάντησή σας αυτόν τον μήνα.

Με εκτίμηση,
Πολίτες των χώρες της G7, της ΕΕ κι όλου του κόσμου

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ


Τα μέλη του Avaaz σ’ όλο τον κόσμο υποστηρίζουμε την Ουκρανία απ’ τη μέρα της ρωσικής εισβολής. Κάναμε δωρεές για να βοηθήσουμε τραυματίες, πιέσαμε για τη δίωξη του Πούτιν και βοηθήσαμε να γίνει πιο δύσκολο για τη Ρωσία να κερδίζει χρήματα απ’ το πετρέλαιό της. Ο γενναίος ουκρανικός λαός δεν επέτρεψε στον Πούτιν να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Ας ενώσουμε τώρα τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε ξανά!

Με ελπίδα κι αποφασιστικότητα,
Nate, Huiting, Andy, Lilian, Κατερίνα κι όλη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόση είναι τελικά η επιρροή της Εκκλησίας;

Από συστάσεως του ελληνικού κράτους η Εκκλησία έχει σημαντικό βαθμό πολιτικής επιρροής. Ο βαθμός αυτός, ωστόσο, σήμερα δεν είναι εύκολο να π...