Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Βόμβα» Θεοδωράκη: Υπαινιγμός ότι η ΝΔ εξαγοράζει βουλευτές του Ποταμιού (Video)Υπαινιγμούς για εξαγορά βουλευτών του Ποταμιού από την Νέα Δημοκρατία άφησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Με αφορμή την διαγραφή του βουλευτή Αχαΐας Ιάσωνα Φωτήλα από το Ποτάμι επειδή είχε προτείνει να απορροφηθεί το κόμμα από την ΝΔ ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο τοπικό κανάλι της Αχαΐας Patras TV, τόνισε: «Δεν υπάρχουν περιθώρια το 2016, να γυρίσουμε σε εποχές εξαγοράς βουλευτών. Αυτό που γίνεται είναι έξω από τη δημοκρατική νομιμότητα».

Μάλιστα, ο επικεφαλής του Ποταμιού έσπευσε να διευκρινίσει ότι «δεν μιλάει καθόλου ρητορικά» και σημείωσε: «όταν ένα μεγάλο κόμμα λέει σ’ έναν βουλευτή ενός μικρού κόμματος ‘’φύγε από το κόμμα σου, γίνε ανεξάρτητος κι εδώ θα βρεις μια στέγη, εσείς πώς θα το ονομάζατε’’;».
Οταν ρωτήθηκε αν έχει υπάρξει τέτοια συνεννόηση μεταξύ του κ. Φωτήλα και της ΝΔ, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε: «Θα δούμε στην πράξη αν έχει γίνει, τους επόμενους μήνες».
Οπως είπε εξάλλου ο επικεφαλής του Ποταμιού, τα στελέχη του κόμματός του στην Αχαΐα είναι εξοργισμένα με τον Ιάσονα Φωτήλα, αφού υπήρχε προφορική δέσμευση των υποψηφίων με το Ποτάμι ότι αν εκλεγούν αλλά στην πορεία διαφωνήσουν με τα όργανα και τις αποφάσεις του κόμματος, θα παραδώσουν τη βουλευτική έδρα τους.

http://www.topontiki.gr/article/193383/vomva-theodoraki-ypainigmos-oti-i-nd-exagorazei-voyleytes-toy-potamioy-video

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!