Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

«Βόμβα» Θεοδωράκη: Υπαινιγμός ότι η ΝΔ εξαγοράζει βουλευτές του Ποταμιού (Video)



Υπαινιγμούς για εξαγορά βουλευτών του Ποταμιού από την Νέα Δημοκρατία άφησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Με αφορμή την διαγραφή του βουλευτή Αχαΐας Ιάσωνα Φωτήλα από το Ποτάμι επειδή είχε προτείνει να απορροφηθεί το κόμμα από την ΝΔ ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο τοπικό κανάλι της Αχαΐας Patras TV, τόνισε: «Δεν υπάρχουν περιθώρια το 2016, να γυρίσουμε σε εποχές εξαγοράς βουλευτών. Αυτό που γίνεται είναι έξω από τη δημοκρατική νομιμότητα».

Μάλιστα, ο επικεφαλής του Ποταμιού έσπευσε να διευκρινίσει ότι «δεν μιλάει καθόλου ρητορικά» και σημείωσε: «όταν ένα μεγάλο κόμμα λέει σ’ έναν βουλευτή ενός μικρού κόμματος ‘’φύγε από το κόμμα σου, γίνε ανεξάρτητος κι εδώ θα βρεις μια στέγη, εσείς πώς θα το ονομάζατε’’;».
Οταν ρωτήθηκε αν έχει υπάρξει τέτοια συνεννόηση μεταξύ του κ. Φωτήλα και της ΝΔ, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε: «Θα δούμε στην πράξη αν έχει γίνει, τους επόμενους μήνες».
Οπως είπε εξάλλου ο επικεφαλής του Ποταμιού, τα στελέχη του κόμματός του στην Αχαΐα είναι εξοργισμένα με τον Ιάσονα Φωτήλα, αφού υπήρχε προφορική δέσμευση των υποψηφίων με το Ποτάμι ότι αν εκλεγούν αλλά στην πορεία διαφωνήσουν με τα όργανα και τις αποφάσεις του κόμματος, θα παραδώσουν τη βουλευτική έδρα τους.

http://www.topontiki.gr/article/193383/vomva-theodoraki-ypainigmos-oti-i-nd-exagorazei-voyleytes-toy-potamioy-video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...