Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Γεννηματά: Να μαζευτούν οι αδέσποτες προσωπικές φιλοδοξίες

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη στο θέμα της ψήφισης της τροπολογίας πριν από λίγες μέρες. Οταν εγώ δίνω τη μάχη της πολυφωνίας, δεν μπορώ να μην το επιτρέπω στο εσωτερικό του κόμματός μου. Ομως, στον δημόσιο λόγο όλοι είναι υποχρεωμένοι να σέβονται τις συλλογικές αποφάσεις που παίρνονται δημοκρατικά». Και πρόσθεσε: «Κανένας δεν μπορεί να βάζει το εγώ μπροστά από το εμείς. Είμαστε σε μία πάρα πολύ κρίσιμη περίοδο η δημοκρατική παράταξη και οι δημοσκοπήσεις
και η σχέση με τον κόσμο, με τη βάση, δείχνουν ότι βελτιωνόμαστε, ξανασυναντιόμαστε με τον κόσμο που θέλουμε να εκφράσουμε και κανένας δεν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτή την πορεία ανάκαμψης της δημοκρατικής παράταξης, η οποία συνδέεται άμεσα με την ανάκαμψη της χώρας».
Στην επισήμανση ότι η απάντησή της ακούγεται και σαν προειδοποίηση, η κ. Γεννηματά ανέφερε:
«Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, έχουμε ένα διήμερο συναντήσεων και διαδικασιών των κομματικών μας οργάνων. Εκεί ακριβώς θα επιβεβαιωθεί και θα επικυρωθεί από όλους η γραμμή του αυτόνομου πόλου, της εθνικής γραμμής που έχει ανάγκη η χώρα και της εθνικής συνεννόησης που χρειάζεται για να επιτευχθεί αυτή η εθνική γραμμή. Το μήνυμα από το οδοιπορικό που μεταφέρω -γιατί έχω κάνει περιοδείες σχεδόν σε όλη την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα- είναι ότι θα πρέπει όλοι να μαζέψουν τις αδέσποτες προσωπικές τους φιλοδοξίες τους.
Οπως τόνισε η ίδια, «άνθρωποι που στηρίχθηκαν και τιμήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, εφόσον αποδέχονται αυτό το συγκεκριμένο ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο που έχουμε θέσει, θα πρέπει να δουλέψουν, να συμπορευτούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και συλλογικά να ξανακάνουμε μεγάλη τη δημοκρατική παράταξη».
Και συνέχισε: «Άνθρωποι που δήλωσαν ότι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ή προτίθεται να το κάνουν στις επόμενες, δεν μπορούν να κόπτονται για την Κεντροαριστερά».
http://www.matrix24.gr/2016/11/gennimata-na-mazeftoun-i-adespotes-prosopikes-filodoxies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σαρώνει τους συνταξιούχους ο νόμος Κατρούγκαλου: Χάνουν έως και τρεις συντάξεις το 2019

Η πλειοψηφία των ασφαλισμένων δεν πρόκειται να πάρει πίσω τα λεφτά που έχει καταβάλει στα ασφαλιστικά ταμεία αφού οι συντάξεις που «χτί...