Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

«Άστραψε και βρόντησε» ο Λεβέντης για τον «αποκλεισμό» του από την επίσκεψη Ομπάμα

«Απαράδεκτη» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, την απόφαση να παρίσταται στο δείπνο με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, μόνο ο πρωθυπουργός, κυβερνητικά στελέχη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Με δήλωσή του ο Βασίλης Λεβέντης επισημαίνει ότι «ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ενημερώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ότι στις συναντήσεις και στο δείπνο των ελληνικών αρχών με τον Αμερικανό πρόεδρο Μ. Ομπάμα, από το πολιτικό κόσμο της Ελλάδος θα παρίστανται μόνο ο πρωθυπουργός, κυβερνητικά στελέχη και ο Κ. Μητσοτάκης.
Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή είναι απαράδεκτη, προδίδει κλειστοφοβική διπλωματία
και δείχνει ότι εμποδίζουν κάποιοι τον αμερικανό πρόεδρο να γίνει γνώστης των θέσεων των υπολοίπων κομμάτων. Στην Ελλάδα την πτώχευση την έφεραν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικός κληρονόμος του ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς, επαφή με τον ξένο επίσημο θα έχουν μόνο αυτοί που με την συμπεριφορά τους, των τελευταίων δεκαετιών κατέστρεψαν την Ελλάδα».
http://www.topontiki.gr/article/194218/astrapse-kai-vrontise-o-leventis-gia-ton-apokleismo-toy-apo-tin-episkepsi-ompama

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...