Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ: Είναι το κόμμα των offshore και της διαπλοκής

Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times για τις έρευνες της ελληνικής εφορίας στο σπίτι του πρώην επικεφαλής της UBS.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Μετά τον Σταύρο Παπασταύρου και τον Γκίκα Χαρδούβελλη, η προσθήκη του Χρήστου Σκλαβούνη στο παλμαρέ της Ν.Δ. δείχνει ξεκάθαρα ότι η Ν.Δ. είναι το κόμμα των offshore, της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής.
Η UBS ελέγχεται ως ύποπτη για εκατοντάδες υποθέσεις φοροδιαφυγής, οι οποίες είχαν περιέλθει
στα
χέρια των ελληνικών αρχών ήδη από το 2012. Ωστόσο, το 2013, ο Χρ. Σκλαβούνης, πρώην διευθυντής της στην Ελλάδα, αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά τοποθετούμενος στην προεδρία του ΤΧΣ. Σαν να μην έφτανε αυτό,  ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ., Κ. Μητσοτάκης, τοποθέτησε τον Χρ. Σκλαβούνη τον περασμένο Φεβρουάριο στην ομάδα των  εμπειρογνωμόνων της, δίνοντάς του μάλιστα το χρίσμα του υπεύθυνου για τον τομέα ανάπτυξης (http://nd.gr/sites/default/files/attachments/epikefalis-thematikon.pdf).
Τρανή απόδειξη ότι για τη Ν.Δ. η ανάδειξη σε θέση ευθύνης προϋποθέτει βιογραφικό εμπλοκής σε υποθέσεις  διαφθοράς.
Ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. είναι έκθετοι για μια ακόμα φορά για τις αμαρτωλές τους σχέσεις με ένα σάπιο σύστημα διαπλοκής και οφείλουν να απολογηθούν στον ελληνικό λαό».
 http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλληνας γίνεσαι, το παραδέχεται επιτέλους η Νέα Δημοκρατία

Του Θάνου Καμήλαλη Αξίζει ένα «μπράβο» στην κυβέρνηση για τον ακούσιο κοινωνικό συμβολισμό μέσω του σχεδίου να προσφέρει την ελληνική ...