Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ): Να εκδοθούν οι «8», έκαναν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

«Δεν γίνεται η Ελληνική Δικαιοσύνη να παρέχει άσυλο σε άτομα που πυροβολούσαν και βομβάρδιζαν», είπε η βουλευτής

Την έκδοση των οκτώ Τούρκων πραξικοπηματιών που αυτομόλησαν στην χώρα μας μετά την αποτυχημένη προσπάθεια κατάληψης της εξουσίας στην γειτονική χώρα ζήτησε η Ελένη Αυλωνίτου από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Την ώρα που η υπόθεση βρίσκεται στην Δικαιοσύνη και λίγες ώρες μετά την κατάθεση αίτηση ασύλου από τους οκτώ στρατιωτικούς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να υπερασπιστεί στην ελληνική Βουλή την «γραμμή» που έχει χαράξει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

«Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη όμως δεν γίνεται η Ελληνική Δικαιοσύνη να παρέχει άσυλο σε άτομα που πυροβολούσαν και βομβάρδιζαν αδιάκριτα πολίτες από αέρος πριν από μια εβδομάδα. Τέτοιες πράξεις έχουν βγει σε βίντεο και αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Αυλωνίτου.

«Είναι δική σας άποψη;», ρώτησε η κυρία Λιάνα Κανέλλη από τα έδρανα αιφνιδιαζόμενη από την δημόσια τοποθέτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ για ένα τόσο «ευαίσθητο» ζήτημα.

«Ο βουλευτής εκφράζει την άποψή του», απάντησε η κυρία Αυλωνίτου για να σχολιάσει η βουλευτής του ΚΚΕ «δεν συμβαίνει πάντα αυτό».

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περισσότερες αποδείξεις για το χτίσιμο αφορολόγητου

Αλλαγές όσον αφορά το ύψος των ηλεκτρονικών αποδείξεων με τις οποίες θα «χτίζεται» το αφορολόγητο εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών μετά...