Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Η Σοσιαλιστική Προοπτική καταδικάζει τη συνεχιζόμενη, αντιδημοκρατική, πολιτειακή εκτροπή στη γείτονα

Με φόντο τους χρωματισμούς της Γαλλίας στη μεγάλη γέφυρα του Βοσπόρου, τα τανκς αποτελειώνουν την ήδη βαθύτατα κακοποιημένη "δημοκρατία" της Τουρκίας. Η Σοσιαλιστική Προοπτική καταδικάζει τη συνεχιζόμενη, αντιδημοκρατική, πολιτειακή εκτροπή στη γείτονα, με τελευταίο σταθμό τη χθεσινή βίαιη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.
 Έχουμε διατυπώσει ξεκάθαρα εδώ και καιρό, ότι η επιδείνωση της διεθνούς καπιταλιστικής κρίσης μεταφράζεται σε βίαιες πολιτικές και στρατιωτικές συγκρούσεις. Ειδικότερα για τη γειτονιά μας, οι προηγούμενες και οι νυν
πολιτικές στρατηγικές των μεγάλων δυνάμεων σε συνδυασμό με την ανάπτυξη αντιδραστικών κύκλων στα όρια της δημοκρατικής, λαϊκής νομιμοποίησης καθόρισαν το σκοτεινό παρόν και ορίζουν το μελανό μέλλον των λαών της περιοχής.
Εμείς δεν διαλέγουμε δυνάστες. Επιλέγουμε το δρόμο τη δημοκρατίας και του σοσιαλισμού. Σε αυτήν την πορεία θα συναντηθούμε με τους γειτονικούς λαούς που μάχονται τη μισαλλοδοξία, παλεύουν για την επιβίωση και το μέλλον τους, για την ανεξαρτησία και τη δημοκρατία.
http://sosialistiki-prooptiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ασφαλισμένοι ΕΟΠΥΥ: Πώς μπορούν να δουν τον προσωπικό φάκελο υγείας τους

Ο ΕΟΠΥΥ, στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει προς τους ασφαλισμένους και τους παρόχους υγείας διαθέτει τη δυνατότητα...