Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ‏


Στην Πατρίδα μας σε δυο μήνες (23 Απριλίου 2010) θα συμπληρωθούν 6 χρόνια επιβολής των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων που απεμπόλησαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και στραγγάλισαν οικονομικά το λαό μας. Πολιτικές που επιβλήθηκαν από “χασάπηδες” της Ευρώπης και εξυπηρετήθηκαν από μειοδότες Έλληνες πολιτικούς, που οδήγησαν προς το χειρότερο την κατάσταση της χώρας, χωρίς να φαίνεται καμιά αχτίδα φωτός στο βάθος του τούνελ.
Γι΄ αυτό, όλες οι κοινωνικές τάξεις της Πατρίδος μας βρίσκονται στους δρόμους, σε ένα ξεσηκωμό που δεν έχει όρια, εναντίον μιας “φρέσκιας” κυβέρνησης, που χάθηκε μέσα στις ατέλειωτες προεκλογικές της υποσχέσεις και που εξελίσσεται ως η χειρότερη Μνημονιακή κυβέρνηση της 6ετίας.   Σ΄ αυτό το ομιχλώδες τοπίο, που το πολιτικό
προσωπικό της χώρας είναι συλλήβδην απαξιωμένο και τα πολιτικά κόμματα εισπράττουν την καθολική οργή του λαού, το Σύστημα “αναδιπλώνεται” και “αναγεννιέται” από τις στάχτες του, διά μέσω  γιαλαντζί πατριωτών, σε μια νέα προσπάθεια υποκλοπής της ψήφου του λαού, με τη δημιουργία κομμάτων αναχωμάτων στο παιχνίδι της Εξουσίας.
Πάντα “μπροστάρης” ο Νικολόπουλος.
Η αλεπού της πολιτικής, ο Νίκος Νικολόπουλος επί δεκαετίες κατάφερνε να εκλέγεται Βουλευτής, με όποιες πολιτικές συνθήκες. Και όταν έγκαιρα αντελήφθη πως δεν υπάρχει για τον ίδιο προοπτική στη ΝΔ – τουλάχιστον επί των ημερών Σαμαρά – την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Έτσι, ο πρώην “λοχαγός” του Κώστα Καραμανλή, από τη στιγμή που ήταν της μόδας η ίδρυση κομμάτων – για να έχουμε το ατού πως δεν εκπροσωπούμε μόνο τον εαυτό μας - και γνωρίζοντας πως τούτο ήταν αναγκαίο για την πολιτική του επιβίωση, στις 10 Μαΐου 2013 ίδρυσε το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα που στην πορεία έγινε Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος (23 Μαίου).
Η πατριδοκαπηλία σε όλο της το μέγεθος.
Όμως, μην φαντασθείτε, πως μέχρι να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ, άφησε το πολιτικό του μέλλον στην τύχη. Κάθε άλλο, το αντίθετο.
Στις 6 Μαρτίου 2014 ο κ. Νικολόπουλος ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο κόμμα που ίδρυσε ο Βύρωνας Πολύδωρας (για να σώσει και αυτός την Ελλάδα) στις 6 Φεβρουαρίου 2014, την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” (Ε.ΠΑ.Λ).
Δυστυχώς όμως, για τον κ. Νικολόπουλο, αυτή η συνεργασία δεν “τράβηξε” και γρήγορα εγκαταλείφτηκε. Βέβαια, η προσπάθεια διάσωσης του σαρκίου, έπρεπε να συνεχισθεί.
Γι΄ αυτό, αφού δεν καρποφόρησε η συνεργασία με το κόμμα που ίδρυσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (για να σώσει και αυτός την Ελλάδα) στις 7 Απριλίου 2014, το “Πατριωτικό Κόμμα Αφύπνισης”, στις 26 Ιουνίου 2014 ο Νίκος Νικολόπουλος και το κόμμα του συνεργάσθηκε με τους ΑΝΕΛ.
Έτσι, διέσωσε το Βουλευτικό του αξίωμα, και θεωρώντας πως σηκώνει λάβαρο επαναστάσεως κατά των κατακτητών της Πατρίδος, αλλά στην πραγματικότητα συγκυβερνώντας με τον ΣΥΡΙΖΑ, παραχωρήθηκε η Πατρίδα και ο λαός της, στις δαγκάνες της Μέρκελ και του Σόιμπλε.
Άλλωστε, τον Νίκο Νικολόπουλο, τίποτε δεν τον ενόχλησε σε αυτή την συγκυβέρνηση. Εκτός, από τη μη υπουργοποίησή του. Γιατί, είναι σε όλους μας γνωστό πως, η μεγάλη του αντίδραση εκδηλώθηκε, όταν πληροφορήθηκε πως μένει για άλλη μια φορά εκτός κυβέρνησης. Τότε, που κατά τον σχηματισμό της κυβέρνησης των εκλογών του Ιανουαρίου 2015, ο Νίκος Νικολόπουλος είχε προταθεί από τον Πάνο Καμμένο για να αναλάβει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Αλλά το Μαξίμου αντέδρασε και ο Νίκος Νικολόπουλος έμεινε εκτός κυβερνήσεως. Ο ισχυρισμός του Μαξίμου: Είναι “ακροδεξιός”. Γιατί, λίγους μήνες πριν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Πατρινός Βουλευτής είχε αποκαλέσει τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, π@@@@η, και είχε αποφευχθεί διπλωματικό επεισόδιο.
Αυτό ήταν και η αφορμή του διαζυγίου της συνεργασίας του με τους ΑΝΕΛ. Αλλά η πραγματική αιτία ήταν η ουσιαστική φθορά των ΑΝΕΛ και η ραγδαία πτώση των ποσοστών του, λόγω της συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, που σηματοδοτούσε τη μη επανεκλογή του Νίκου Νικολόπουλου.
Γι΄ αυτό, στους πολιτικούς “διαδρόμους” καλλιεργούσε το κλίμα, μεταφέροντας τις πολύ σοβαρές σκέψεις του για το πολιτικό του μέλλον, που οδηγούσε τον “γάμο” Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ΑΝΕΛ, σε διάλυση.    
Ενώνουν τις δυνάμεις τους, Καρατζαφέρης και Νικολόπουλος.
Ο επόμενος πολιτικός σταθμός του είναι ο Γιωργος Καρατζαφέρης. Ο πολιτικός που πειθανάγκασε τους 15 Βουλευτές του να ψηφίσουν το πρώτο Μνημόνιο και ο οποίος επέβαλε τον άνθρωπο των Αγορών, Λουκά Παπαδήμο, στο Πρωθυπουργικό αξίωμα.
Ο Νίκος Νικολόπουλος λοιπόν, επέλεξε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, προκειμένου να συνεργασθεί μαζί του, για συγκεκριμένους λόγους. Πρώτον, για τη όποια εκλογική μαγιά ψηφοφόρων εξακολουθεί να διατηρεί ο Καρατζαφέρης, και δεύτερον, για το γεγονός της ύπαρξης του τηλεοπτικού σταθμού ART. Από τη δική του πλευρά ο κ. Νικολόπουλος διαθέτει την υποστήριξη του Kontra News και των Κουρήδων. Για τους οποίους είναι μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα, μέσω ενός κομματικού σχηματισμού που θα καταλάβει το 3% και θα γίνει το ανάχωμα στην Εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση των ΑΝΕΛ.
Όσον αφορά τον Γιώργο Καρατζαφέρη και το κόμμα του, ο Νικολόπουλος είναι “βούτυρο στο ψωμί του”, από τη στιγμή που ήταν πολιτικά τελειωμένος και έτσι τώρα “παίζει” το τελευταίο του χαρτί στο παιχνίδι της Εξουσίας.
Πρώτα ο αρραβώνας, μετά ο γάμος.   
Επειδή όμως, του γάμου προηγείται ο αρραβώνας, έπρεπε να αμβλυνθούν οι “γωνίες” του παρελθόντος. Όλοι θυμούνται πως ο Γιώργος Καρατζαφέρης πριν μήνες είχε κατηγορήσει τον Νίκο Νικολόπουλο, ότι ήταν σε μια “μαύρη” λίστα με δημοσιογράφους, που είχε παρουσιάσει ο Πάνος Καμμένος. Αυτό το γεγονός το έφερε βαρέως ο κ. Νικολόπουλος. Έπρεπε να διορθωθεί, προκειμένου να υπάρξει πολιτική συνεργασία. Έτσι, την εργολαβία συμφιλίωσης των δυο ανδρών ανέλαβε γνωστός δημοσιογράφος (θα πούμε περισσότερα άλλη χρονική στιγμή), και είχε ως αποτέλεσμα, προ ημερών ο κ. Καρατζαφέρης στην απογευματινή του εκπομπή στο κανάλι του, να διορθώσει το “λάθος” του και να ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Νικολόπουλο.    
Έτσι, έγινε ο αρραβώνας και ο γάμος συντελέσθηκε στην κοπή της πίτας του ΛΑΟΣ σε γνωστό Αθηναϊκό ξενοδοχείο την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2014, γιατί είναι “ερωτικός” ο αρχηγός του ΛΑΟΣ και προσέχει ιδιαίτερα τις ημερομηνίες. Όπως, είχε επιλέξει την 14η Σεπτεμβρίου (2000) – ημέρα Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού – για την ίδρυση του κόμματός του.
Παρά ταύτα, σ΄ αυτήν την σαπουνόπερα, στην οποία ατυχώς δεν μοιράσθηκε μαλλί της γριάς, ο υπερπατριώτης Νίκος Νικολόπουλος τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη δημιουργίας “Πατριωτικής Ιερής Εθνικής Συμμαχίας”!!    
Ο ρόλος του Φίλιππου Βρυώνη.
Ακούγεται έντονα πως, ο ιδιοκτήτης του “Έψιλον” έχει καπαρώσει τη μια από τις τέσσερεις κυβερνητικές άδειες των τηλεοπτικών σταθμών. Το deal με το Μαξίμου σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, έκανε πρώην Βουλευτής του ΛΑΟΣ, με αντάλλαγμα προφανώς, τη δημιουργία του νέου κόμματος και  την είσοδό του στη Βουλή, που θα λειτουργήσει ως ανάχωμα για το Σύστημα, αντικαθιστώντας τους βολικούς, αλλά τελειωμένους πολιτικά, “Ανεξάρτητους Έλληνες”.
Γιατί, των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.  
Μην ξεχνάμε επίσης, πως ο κ. Βρυώνης είναι επιστήθιος φίλος του αρχηγού του ΛΑΟΣ και  υπήρξε ο “αιμοδότης” του Γιώργου Καρατζαφέρη (βλέπε επί παραδείγματι παλαιά γραφεία ΛΑΟΣ στην οδό Ερατοσθένους στο Παναθηναϊκό Στάδιο) στα δύσκολα πρώτα χρόνια ύπαρξης του ΛΑΟΣ.   
http://www.1ki1news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μητσοτάκης: Σημαντικό να στείλει η Ευρώπη μήνυμα αλληλεγγύης και οικονομικής υποστήριξης ώστε να βγούμε από την κρίση του κορωνοϊού

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή η Ευρώπη συνολικά να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και οικονομικής υποστήριξης, ώστε να βγούμε απ...