Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Άγρια παραπλάνηση του κοινού με την νομιμότητα διαμεσολαβούντων. Ποιοι και πόσοι είναι τελικά; Είναι 8.000 ή 28.000;


Με μια απλή πρόσθεση αυτών που οι ασφαλιστικές εταιρίες εμφανίζουν ως συνεργάτεςδιαμεσολαβούντες στα έντυπα και ιστοσελίδες τους διαπιστώνεται ότι είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσει κάποιος πόσοι είναι και ποιοι είναι και τι ιδιότητα έχουν.
Το www.nextdeal.gr παρατηρεί ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ έγκυρα στοιχεία πουθενά για το πόσοι πράκτορες υπάρχουν, πόσοι στο agency, πόσοι μεσίτες, πόσοι τραπεζικοί, πόσοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι κλπ.
Ένα στοιχείο θα ήταν το πόσους ασφαλιστές διαμεσολαβούντες ΔΗΛΩΝΟΥΝ οι ασφαλιστικές εταιρίεςστον κλάδο ασφάλισης (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ) αστικής ευθύνης διαμεσολαβούντων. Εκεί είναι περίπου 8.000 (οχτώ χιλιάδες)!
Όμως μόνο δύο εταιρίες διαφημίζουν ότι έχουν πάνω από 8.000! Έτσι προκύπτει άλλο ερώτημα: Δεν έχουν όλοι αστική ευθύνη διαμεσολαβούντων που είναι υποχρεωτική; Ένα τρίτο ερώτημα είναι: Η κάθε εταιρίαδηλώνει ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ; Και ένα τέταρτο ερώτημα:
Οι ασφαλιστικές εταιρίες δηλώνουν 30.000διαμεσολαβούντες και οι σύλλογοι 300 άτομα; Τότε ποιους εκπροσωπούν; Πόσοι ψηφίζουν; Στον ΠΣΑΣ ψήφισαν 30 άτομα, ποιος, ποιους, δεσμεύουν; Στον ΣΕΜΑ είναι 70 άνθρωποι και οι εταιρίες δήλωναν 900! Εύλογα ερωτήματα που οι καταναλωτές περιμένουν απαντήσεις. Δεν είναι δυνατόν να «εξαντλούμε» τιςασφαλιστικές εταιρίες σε απανωτούς ελέγχους λόγω SOLVENCYY II και να μην υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και πληροφόρηση σε πολλά βασικά όπως και στο πόσοι διαμεσολαβούντες έχουν άδεια και πόσοι είναι;
 http://www.nextdeal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...