Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΛΑΕ: Άκρον άωτον της υποκρισίας τα παχιά λόγια

«Αποτελεί το άκρον άωτον της υποκρισίας να ακούμε παχιά λόγια και μεγάλες κορώνες για το ΟΧΙ του ’40 και την Εθνική μας Αντίσταση από μία πολιτειακή και πολιτική ηγεσία που έχει παραδώσει τη χώρα στη μνημονιακή υποδούλωση, στο ξεπούλημα και σε μια ιδιόμορφη νεοαποικιακή κατοχή» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ Παν. Λαφαζάνης, με αφορμή τη σημερινή επέτειο.
Ο κ. Λαφαζάνης, σημειώνει ότι η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία «έχει "θάψει" στην πράξη τις αμετάκλητες αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, οι οποίες δικαιώνουν τους συγγενείς των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας, όπως έχει ενταφιάσει στην πράξη και τις μεγάλες εθνικές διεκδικήσεις των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου».
«Τιμούμε το ΟΧΙ του ’40 και το αντιστασιακό έπος του ελληνικού λαού, σημαίνει πρώτα απ’ όλα ότι διεξάγουμε στο σήμερα ανειρήνευτο αγώνα για να απαλλάξουμε τη χώρα από την τρόικα και τα μνημόνια, τη λιτότητα και την υποτέλεια και ν’ ανοίξουμε τον δρόμο για μια Ελλάδα εθνικά κυρίαρχη, ανεξάρτητη και λεύτερη, που θα βαδίζει σε τροχιά ανάπτυξης, κοινωνικού μετασχηματισμού, αλληλεγγύης και δικαιοσύνης».
Ο γραμματέας της ΛΑΕ ανέφερε εξάλλου ότι «η τιμή στο ΟΧΙ του ’40, στην αντιστασιακή εποποιία ’41 – ’44 και στο συνακόλουθο πρόσφατο περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, σημαίνει ότι διαμορφώνουμε τώρα και έγκαιρα, ενόψει εξελίξεων, ένα μεγάλο πολιτικό λαϊκό μέτωπο αντίστασης και ανατροπής.

http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/lae_akron_aoton_tis_ypokrisias_ta_paxia_logia-64606777/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...