Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπροστά με 6 μονάδες η Χίλαρι έναντι του Τραμπ

save as from web  Η Χίλαρι Κλίντον προηγείται του Ντόναλντ Τραμπ, για την προεδρία, κατά 6 μονάδες μεταξύ όσων σκοπεύουν να ψηφίσουν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου Reuters που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο ποσοστό είχε και πριν την ανακοίνωση του FBI, που αναζωπύρωσε το θέμα του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου ενώ ήταν υπουργός Εξωτερικών.
Η δημοσκόπηση διεξήχθη από την 28η Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου, σχεδόν ολότελα μετά από την ενημέρωση του διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ στο Κογκρέσο την
περασμένη Παρασκευή ότι η υπηρεσία του θα εξετάσει ηλεκτρονικά μηνύματα που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα τα οποία πιθανώς να συνδέονται με τη χρήση από την Κλίντον ενός email.

Μεταξύ 1.772 ψηφοφόρων στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, 45% είπαν ότι υποστηρίζουν την Κλίντον, ενώ 39% είπαν ότι υποστηρίζουν τον Τραμπ. Η δημοσκόπηση Reuters/Ipsos διεξήχθη ηλεκτρονικά στα αγγλικά και στις 50 πολιτείες και είχε περιθώριο αξιοπιστίας 3 ποσοστιαίων μονάδων.

http://www.skai.gr/news/world/article/329571/brosta-me-6-monades-i-hilari-enadi-tou-trab/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!