Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Επανέρχεται το αίτημα για debate

Το αίτημά του για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών στην πορεία προς τις ευρωπαϊκές κάλπες, επαναφέρει με κάθε ευκαιρία ο Νίκος Ανδρουλάκης, παρά το γεγονός ότι η ΝΔ έχει αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο εξ αρχής.

Και αν για τη ΝΔ, στην Χαριλάου Τρικούπη, εκτιμούν ότι ίσως δε θέλουν κάτι τέτοιο για να μην εκτεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αυτοπαρουσιάζεται ως ‘θύμα διεθνούς συνωμοσίας’, την ώρα που ακόμα και το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών καταρρίπτουν αυτήν την ‘εικονική πραγματικότητα’, για την Κουμουνδούρου, παρά το ανεμικό «ναι στο debate» της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Βούλας Κεχαγιά στην αρχή, στο ΠΑΣΟΚ – ΚινΑλ εκτιμούν ότι μιλούν εκ του ασφαλούς, μετά την απόρριψη του αιτήματος από τη ΝΔ. Και αυτό, διότι -όπως λένε- μπορεί ο κ.Κασσελάκης να τα πάει εξαιρετικά καλά λόγω του επικοινωνιακού του χαρίσματος, μπορεί όμως να κάνει και πραγματικά κακή εμφάνιση, αφού είναι πεδίο δόξης λαμπρό για να αναδειχθεί η άγνοιά του επί βασικών για την χώρα θεμάτων.
https://www.matrix24.gr/2024/04/epanerchete-to-etima-gia-debate/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακρίβεια: Εντός της ημέρας η επιστολή Μητσοτάκη στην Κομισιόν για τις διαφορετικές τιμές τιμολόγησης των πολυεθνικών

Επιστολή στην Κομισιόν με την οποία ζητά ευρωπαϊκή παρέμβαση, για τις διαφορετικές πολιτικές τιμολόγησης των πολυεθνικών, θα στείλει ο Κυριά...