Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Ενημέρωση - οδηγίες για την επιστολική ψήφο

Αγαπητή Συντρόφισσα, Αγαπητέ Σύντροφε,

Στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου 2024 για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί το μέτρο της επιστολικής ψήφου για όλους τους Έλληνες πολίτες, είτε μένουν εντός Ελλάδος είτε στο εξωτερικό. 
Αν πιστεύεις ότι εσύ ή κάποια συντρόφισσα ή σύντροφος δεν θα βρίσκεστε στον τόπο που ψηφίζετε την ημέρα των εκλογών, τώρα είναι η ώρα να γραφτείτε στην ειδική πλατφόρμα ώστε να μπορείτε να ψηφίσετε με επιστολική ψήφο.
Έχουμε μόνο δύο μέρες, η προθεσμία για να υποβληθούν δηλώσεις συμμετοχής στην πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου είναι έως στις 29 Απριλίου.
Αναλυτικές πληροφορίες για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου μπορείς να βρεις εδώ: https://digitalsociety.gr/files/odigies-epistoliki.pdf
Οι Ευρωπαϊκές εκλογές είναι η επόμενη κρίσιμη μάχη για την παράταξη μας.

Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 9 Ιουνίου σημαίνει ότι μπαίνει τέλος στην αλαζονεία, την ατιμωρησία, τη διαφθορά και την απουσία ενσυναίσθησης της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 9 Ιουνίου είναι η εγγύηση για να αποκτήσει η σύγχρονη κεντροαριστερά προοπτική διακυβέρνησης.

Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 9 Ιουνίου σημαίνει μια Ευρώπη με κοινά εργαλεία αλληλεγγύης, που μειώνουν τις κοινωνικές και περιφερειακές ανισότητες, ενισχύουν τον αγροτικό κόσμο, μειώνουν τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, βοηθούν στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και διασφαλίζουν τα σύνορα μας.


Τώρα δεν είναι η στιγμή να απέχεις!


Μπες στο epistoliki.ypes.gov.gr και πάρε θέση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έρευνα Eteron: Ο Ανδρέας Παπανδρέου καλύτερος πρωθυπουργός από τη μεταπολίτευση – Όλη η κατάταξη

Ο Ανδρέας Παπανδρέου , ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, νικητής τριών εκλογικών αναμετρήσεων και μακροβιότερος πρωθυπουργός της χώρας από το 1974, θεωρείτ...