Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι «γαλάζιοι» βλέπουν ΠΑΣΟΚ για… δεύτερο κόμμα

Σας παραξενεύει ο τίτλος αλλά αυτήν είναι η πραγματικότητα (που βλέπουν κάποιοι «γαλάζιοι») για την εικόνα που θα παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.

Και εξηγούμαστε. Μπορεί στις δημοσκοπήσεις το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη να βρίσκεται στην τρίτη θέση και να χάνει την δεύτερη από τον Στέφανο Κασσελάκη, αυτός όμως δε σημαίνει ότι το πιστεύουν όλοι.

Και να έχουν αντίθετοι άποψη στο ΠΑΣΟΚ το καταλαβαίνουμε. Δίνουν τα πάντα για μία καλή επίδοση στις ευρωεκλογές. Ωστόσο, υπάρχουν «γαλάζιοι» βουλευτές οι οποίοι έχουν κάνει τη δική τους ανάλυση αναφορικά με το τι θα καταφέρει το ΠΑΣΟΚ.
Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (δύο επαρχία και ένας στην Αττική) θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να είναι στην 2η θέση στις ευρωπαϊκές εκλογές. Και που αποδίδουν αυτήν τους την ανάλυση; Στην αυτοδιοικητική υπεροχή του Κινήματος σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θα σας αποκαλύψουμε πολλά τώρα καθώς θα έρθουμε σε αυτό το θέμα με νέο ρεπορτάζ σύντομα. Αυτό που μπορούμε να μοιραστούμε με εσάς είναι ότι ένας από τους βουλευτές που εκφράζει αυτήν την άποψη – και δημόσια – είναι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, πρώην αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών και πρώην στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιος Πέτσας.
Η γνώση του κ. Πέτσα στα αυτοδιοικητικά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη. Μένει όμως να επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή του.

Υ.Γ: Θα επανέλθουμε.
https://www.topontiki.gr/2024/04/16/nea-dimokratia-pii-galazii-vlepoun-pasok-gia-deftero-komma/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Ευοίωνες οι προοπτικές για φυσικό αέριο και ρεύμα

Σε ομιλία που έκανε την Τρίτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα συμπεράσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα...