Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι υποψήφιοι παίρνουν τα «πρώτα συγχαρητήρια» για τον προεκλογικό τους αγώνα

Το γεγονός ότι το ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο είναι πανελλαδικό και έχει μέσα και τον σταυρό, σημαίνει αγώνας προσωπικός για τους υποψηφίους.

Αυτό που παρατηρείται είναι ότι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ δίνουν μάχη, καθημερινή τόσο στην επαφή τους με την κοινωνία όσο και στις παρεμβάσεις τους σε Social Media και Μέσα Ενημέρωσης.

Οι πρώτες συζητήσεις για τον αγώνα που ρίχνουν υποψήφιοι έχουν ήδη γίνει από ανθρώπους που γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του ΠΑΣΟΚ και οι οποίοι σημειώνουν στο topontiki.gr πως έχουν ξεχωρίσει τους υποψηφίους Κώστα Τσουκαλά, Κώστας Χρυσόγονο και Γιάννη Μανιάτη.


Ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς δεν έχει αφήσει που να μην έχει επισκεφθεί, ενώ είναι αρκετά δραστήριος σε Μέσα Ενημέρωσης και Social Media. Τον βοηθάει βέβαια πολύ η εμπειρία που έχει αποκτήσει από τις συμμετοχές του στις τηλεοπτικές εκπομπές.


Καλό πλασάρισμα έχει ο Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος ενθουσιάζει όχι μόνο για το σωστό «μπάσιμο» που κάνει στα Social Media αλλά και για τις προβολές που έχει χτίσει. Και εξηγούν πως με τον θεσμικό του λόγο δεν αποφεύγει να κάνει σχόλια τα οποία δεν περνούν απαρατήρητα. Αρκεί να σας πούμε ότι χθες σε τηλεοπτική εκπομπή (One) είπε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «αδικείται στην πολιτική καθώς θα ήταν πιο αποδοτικός στον χώρο του θεάματος»


Ψηλά στις εκτιμήσεις των ίδιων ανθρώπων, που αναφερθήκαμε και παραπάνω είναι και ο Γιάννης Μανιάτης. Ο έμπειρος πολιτικός «ποντάρει» πολύ στις περιοδείες, έχει συχνή παρουσία στα μέσα ενημέρωσης ενώ οι επισημάνσεις του είναι «to the point».
https://www.topontiki.gr/2024/04/24/pasok-pii-ipopsifii-pernoun-ta-prota-sigcharitiria-gia-ton-proeklogiko-tous-agona/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου