Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Η Νεα Δημοκρατία ψάχνει ψηφοφόρους στην δευτέρα και τρίτη λυκείου στις Σέρρες

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία το τελευταίο διάστημα και η συνεχής πτώση στις δημοσκοπήσεις οδηγούν κάποιους βουλευτές της να «ψαρεύουν» ψηφοφόρους ακόμα και στα λύκεια.

Ο λόγος για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες Τάσο Χατζηβασιλείου ο οποίος πήγε να μιλήσει στην δεύτερη και τρίτη τάξη του λυκείου του Μουσικού Σχολείου Σερρών.

Έκπληκτοι οι μαθητές είδαν τον κ. Χατζηβασιλείου στο σχολείο τους, ενώ σε πολλούς προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ένας βουλευτής ενός κόμματος έρχεται στο σχολείο τους για να κάνει κομματική προπαγάνδα.
Μάλιστα το θέμα ενόχλησε και την αξιωματική αντιπολίτευση καθώς όπως λένε τα στελέχη της στις Σέρρες η πρωτοβουλία ήταν της διευθύντριας του μουσικού σχολείου Χρυσάνθης Παλάζη.

Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών εξέδωσε ανακοίνωση καταγγελία με τίτλο «η Νέα Δημοκρατία ψάχνει ψηφοφόρους στα δημόσια σχολεία» στην οποία αναρωτιέται αν υπήρξε ενημέρωση του συλλόγου των καθηγητών, ενημέρωση των γονέων και των κηδεμόνων των μαθητών, ενημέρωση του προϊσταμένου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Σερρών και αν ενημερώθηκε ο επόπτης ποιότητας εκπαίδευσης όπως ο νόμος προβλέπει και ορίζει.

Το να μην πας καλά στις δημοσκοπήσεις είναι ένα θέμα, αλλά το να ψάχνεις ψηφοφόρους στην δευτέρα και τρίτη λυκείου δείχνει μια αγωνία και προσωπική και κομματική…
https://www.topontiki.gr/2024/04/09/i-nea-dimokratia-psachni-psifoforous-stin-deftera-ke-triti-likiou-stis-serres/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Ευοίωνες οι προοπτικές για φυσικό αέριο και ρεύμα

Σε ομιλία που έκανε την Τρίτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα συμπεράσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα...