Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ενοχλημένοι στη ΝΔ με την «μεταγραφή» Ζαγοράκη -«Δεν μας έστειλε καν επιστολή να μας ενημερώσει»

Η απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να βάλει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ, δεν… έκατσε καθόλου καλά στη Νέα Δημοκρατία.
Η ενόχλησή τους είναι έντονη και αυτό φάνηκε και από την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος τόνισε ότι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ενημερώσει εγγράφως το κόμμα για τις προθέσεις του.

Μάλιστα, ο κ. Μαρινάκης σχολίασε πως «δεν θυμάμαι άλλον ευρωβουλευτή να κάνει κάτι τέτοιο».
«Αυτοδικαίως με βάση το καταστατικό της ΝΔ έπαψε να είναι μέλος της ΚΟ της ΝΔ διότι έθεσε υποψηφιότητα με άλλο κόμμα και έπαψε να είναι μέλος της ΝΔ» είπε συγκεκριμένα στην τοποθέτησή του, έπειτα από σχετική ερώτηση και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να προβώ σε άλλο σχολιασμό. Είναι επιλογή του, αλλά δεν θυμάμαι άλλο εν ενεργεία ευρωβουλευτή κόμματος χωρίς να στείλει έστω μια επιστολή για να πει ότι θα κατέβει με άλλο κόμμα. Δεν έγινε αυτό, διαπιστώθηκε από την ανακοίνωση του ότι θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ» είπε.
https://www.topontiki.gr/2024/04/09/titlos-enochlimeni-sti-nd-me-tin-metagrafi-zagoraki-den-mas-estile-kan-epistoli-na-mas-enimerosi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Ευοίωνες οι προοπτικές για φυσικό αέριο και ρεύμα

Σε ομιλία που έκανε την Τρίτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα συμπεράσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα...